Hoş geldin Ya Şehri Ramazan

BÖLGE GÜNDEMİ 16.05.2018 - 09:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1636+ kez okundu.
 

Hoş geldin Ya Şehri Ramazan

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dün gece kalkılan sahur ile birlikte başlamış oldu.
Ülkemiz ile birlikte bazı Avrupa ülkeleri ve Amerika’da bulunan Müslümanlar Ramazan ayını dün akşam karşılarken, Ortadoğu ve Arap ülkeleri hilali görmedikleri gerekçesiyle henüz ramazana başlamadılar. Ramazan ayının gelişi ile birlikte dün akşam camilerde ilk teravihlerde kılındı. Camiler vatandaşlarla dolup taşarken, Kuran-ı Kerimler okundu  ve dualar edildi.   Ülkemizde Ramazan ayı 14 Haziran Perşembe günü iftarın açılması ile birlikte sona erecek. İslam alemi Ramazan Bayramının birinci gününü 15 Haziran Cuma günü karşılayacak. Son iftar, 20.11’de açılacak, son sahur ise 02.50’de yapılacak. Ramazan Bayramı namazı 15 Haziran Cuma günü sabahı 05.43’de kılınacak.   Melodi FM ve haberunye.com ailesi olarak Hayırlı Ramazanlar dileriz.
11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dün gece kalkılan sahur ile birlikte başlamış oldu.

Ülkemiz ile birlikte bazı Avrupa ülkeleri ve Amerika’da bulunan Müslümanlar Ramazan ayını dün akşam karşılarken, Ortadoğu ve Arap ülkeleri hilali görmedikleri gerekçesiyle henüz ramazana başlamadılar.

Ramazan ayının gelişi ile birlikte dün akşam camilerde ilk teravihlerde kılındı. Camiler vatandaşlarla dolup taşarken, Kuran-ı Kerimler okundu  ve dualar edildi.

 

Ülkemizde Ramazan ayı 14 Haziran Perşembe günü iftarın açılması ile birlikte sona erecek.

İslam alemi Ramazan Bayramının birinci gününü 15 Haziran Cuma günü karşılayacak.

Son iftar, 20.11’de açılacak, son sahur ise 02.50’de yapılacak.

Ramazan Bayramı namazı 15 Haziran Cuma günü sabahı 05.43’de kılınacak.

 

Melodi FM ve haberunye.com ailesi olarak Hayırlı Ramazanlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.