Hüseyin Tavlı ”Yatırımlarda Sorun Yok”

BÖLGE GÜNDEMİ 08.05.2019 - 21:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1990+ kez okundu.
 

Hüseyin Tavlı ”Yatırımlarda Sorun Yok”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısında Başkan Tavlı Nisan ayı değerlendirmesini yaptı.
Ünye Kalesi’nin dehlizlerinin Ordu Valiliği’nin destekleriyle temizleneceğini ifade eden Başkan Tavlı açıklamasında şunları kaydetti; “Rahmet ve bereket olan Ramazan Ayının hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ramazan ayı inşallah birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmeye vesile olan bir ay olur inşallah. 24 Nisan 2019 tarihinde Sayın Ordu Valimiz Ünye’mizi ziyarette bulundu. Valimiz ile birlikte Ünye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Daha önce başlamış olan Kültür Yolu güzergâhında yapılan faaliyet çalışmaları, Kefeli Hanı, aynı zamanda Ordu giriş kapısı ve turizm adası olan projesi ve Burunucu mevkiinde yapılan çalışmalarını Sayın Valimiz ile birlikte ziyaret ettik. Bunun ile birlikte gerek ÜKOP olsun, gerekse DOKAP ve Kültür Bakanlığı projeler üzerinden bu faaliyetlerin yürümesi üzerinden desteği olan Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Şuanda devam etmekte olan Kale’deki restorasyon çalışması ile ilgili süreçte Valimiz ekonomik anlamda destek sözü verdi. Kültür Merkezi ihalesi iptal edilmedi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ankara temaslarında Kültür Merkezi ile ilgili Kültür Bakanıyla görüştüğünü ifade ederek, “tasarruf tedbirleri nedeniyle kültür merkezimizin ihale süreci durdurulmuştu. İhalenin iptal edilmediğini öğrendik. Bakanımız orta vadede kültür merkezinin yapılacağını ifade etti. Tasarruf tedbirlerinin açılmasıyla Ünye’ye kültür merkezi kazandırmış olacağız ” dedi. OSB’de sorun yok.. Başkan Tavlı OSB ile ilgili sürecin devam ettiğini ifade ederek, “seçim öncesi dönemde 4 Milyon 800 bin TL’lik bedel vardı, bu ödendi. Bunun ardından 1 Milyon 375 Bin TL’lik  mahkeme süreci tamamlanmış ve ödenmesi gereken süreç vardı. O da Allah razı olsun değerli büyüklerimizin katkılarıyla geçen hafta ödemesi yapıldı. Bundan sonraki sürecin devamı noktasında gayret ediyoruz” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısında Başkan Tavlı Nisan ayı değerlendirmesini yaptı.

Ünye Kalesi’nin dehlizlerinin Ordu Valiliği’nin destekleriyle temizleneceğini ifade eden Başkan Tavlı açıklamasında şunları kaydetti;

“Rahmet ve bereket olan Ramazan Ayının hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ramazan ayı inşallah birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmeye vesile olan bir ay olur inşallah.

24 Nisan 2019 tarihinde Sayın Ordu Valimiz Ünye’mizi ziyarette bulundu. Valimiz ile birlikte Ünye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Daha önce başlamış olan Kültür Yolu güzergâhında yapılan faaliyet çalışmaları, Kefeli Hanı, aynı zamanda Ordu giriş kapısı ve turizm adası olan projesi ve Burunucu mevkiinde yapılan çalışmalarını Sayın Valimiz ile birlikte ziyaret ettik. Bunun ile birlikte gerek ÜKOP olsun, gerekse DOKAP ve Kültür Bakanlığı projeler üzerinden bu faaliyetlerin yürümesi üzerinden desteği olan Sayın Valimize teşekkür ediyorum.

Şuanda devam etmekte olan Kale’deki restorasyon çalışması ile ilgili süreçte Valimiz ekonomik anlamda destek sözü verdi.

Kültür Merkezi ihalesi iptal edilmedi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ankara temaslarında Kültür Merkezi ile ilgili Kültür Bakanıyla görüştüğünü ifade ederek, “tasarruf tedbirleri nedeniyle kültür merkezimizin ihale süreci durdurulmuştu. İhalenin iptal edilmediğini öğrendik. Bakanımız orta vadede kültür merkezinin yapılacağını ifade etti. Tasarruf tedbirlerinin açılmasıyla Ünye’ye kültür merkezi kazandırmış olacağız ” dedi.

OSB’de sorun yok..

Başkan Tavlı OSB ile ilgili sürecin devam ettiğini ifade ederek, “seçim öncesi dönemde 4 Milyon 800 bin TL’lik bedel vardı, bu ödendi. Bunun ardından 1 Milyon 375 Bin TL’lik  mahkeme süreci tamamlanmış ve ödenmesi gereken süreç vardı. O da Allah razı olsun değerli büyüklerimizin katkılarıyla geçen hafta ödemesi yapıldı. Bundan sonraki sürecin devamı noktasında gayret ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.