İki İlçeye Bağlantı Sağlayan Yol Asfalta Kavuşturuluyor

BÖLGE GÜNDEMİ 23.08.2021 - 00:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2061+ kez okundu.
 

İki İlçeye Bağlantı Sağlayan Yol Asfalta Kavuşturuluyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesini Elmaköy ve Şirinköy Mahalleleri üzerinden Çamaş ilçesine bağlayan güzergahı asfaltla buluşturuyor.
      Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il Ordu’da, asfalt seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları standartı yüksek konforlu bir yapıya dönüşüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt plentinde üretilen asfaltlarla, hizmetlere hız kazandırılırken ekonomik olarak da tasarruf sağlanıyor.       Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde tüm noktalara ulaşana dek asfalt ve beton yol atağının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.       6.5 KİLOMETRELİK YOL ASFALTA KAVUŞACAK       Çatalpınar ilçesinde, iki mahalleyi daha asfaltla buluşturmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Güler, “ Elmaköy ve Şirinköy Mahallelerimizi birbirine bağlayan 6.5 kilometrelik güzergahta, emülsiyon asfalt çalışması başlattık. Bu yol aynı zamanda, Çamaş ilçemizin Sakargeriş mahallesine de bağlantı sağlayan güzergah. Çalışmalarımız tamamlandığında, Çatalpınar ilçemiz standardı yüksek, konforlu bir yola daha kavuşmuş olacak” dedi.       MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR       İlk kez asfalta kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise “ Yollarımız yıllardır, toz ve çamurdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediyemiz altyapısını tamamladığı yolda, asfalt çalışmaları da başladı. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesini Elmaköy ve Şirinköy Mahalleleri üzerinden Çamaş ilçesine bağlayan güzergahı asfaltla buluşturuyor.

 

 

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il Ordu’da, asfalt seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları standartı yüksek konforlu bir yapıya dönüşüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt plentinde üretilen asfaltlarla, hizmetlere hız kazandırılırken ekonomik olarak da tasarruf sağlanıyor.

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde tüm noktalara ulaşana dek asfalt ve beton yol atağının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

 

 

6.5 KİLOMETRELİK YOL ASFALTA KAVUŞACAK

 

 

 

Çatalpınar ilçesinde, iki mahalleyi daha asfaltla buluşturmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Güler, “ Elmaköy ve Şirinköy Mahallelerimizi birbirine bağlayan 6.5 kilometrelik güzergahta, emülsiyon asfalt çalışması başlattık. Bu yol aynı zamanda, Çamaş ilçemizin Sakargeriş mahallesine de bağlantı sağlayan güzergah. Çalışmalarımız tamamlandığında, Çatalpınar ilçemiz standardı yüksek, konforlu bir yola daha kavuşmuş olacak” dedi.

 

 

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

 

 

İlk kez asfalta kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise “ Yollarımız yıllardır, toz ve çamurdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediyemiz altyapısını tamamladığı yolda, asfalt çalışmaları da başladı. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.