İlk macera filmi Ünyeliler’den…

SANAT 22.08.2019 - 11:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1547+ kez okundu.
 

İlk macera filmi Ünyeliler’den…

Ünyeli Psikolog Sedef Samsunluoğlu ve Proje Yöneticisi Özcan Çamyar, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı Hibe desteği ile " Yılkı Atlarının İzinde " isimli Türkiye'nin ilk macera filmini çekecekler.
Türkiye'nin ilk macera filmi Ünyeli girişimcilerden. Ünyeli Psikolog Sedef Samsunluoğlu ve Proje Yöneticisi Özcan Çamyar, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı Hibe desteği ile " Yılkı Atlarının İzinde " isimli Türkiye'nin ilk macera filmini çekecekler. Daha önce Ünye Triatlonu'nu ve Ordu Ultra Maratonu organizasyonu ile bilinen Özcan Çamyar yaptığı açıklamada, "Türkiye'de bir ilk olarak macera filminin Ünye, Fatsa ve Ordu için tanıtım açısından büyük katkılar sağlayacağını Ordu'nun turizminin asıl değeri olan doğa ve doğa sporlarıdır." dedi. Tanıtıma çok katkısı olacak Özcan Çamyar konuşmasına şöyle devam etti: "Belgesel Ünye Fatsa Altınordu Gülyalı, Korgan, Niksar ve Aybastı Perşembe Yaylasında gerçekleşecek. Filmde kano, yamaç paraşütü, bisiklet dalında ünlü sporcuların yer alacak. Film Perşembe Yaylasının doğasını korumak ve nesli tükenen Yılkı Atlarını korumak için yapılacak." Önümüzdeki günlerde Filmin çekimlerine başlanacağını belirten Çamyar," Sedef Samsunluoğlu'yla birlikte film öncesi keşif çalışmalarına devam ediyoruz. Son zamanlarda diziler, sinema filmi ile heyecanlanan Ordu halkını bu kez, macera-doğa odaklı bir belgesel film bekliyor. Son olarak, film için yakında tanıtım kampanyası yapacağız. Filmde oynamak isteyen gençler ile, internet üzerinden başvuru alacağız." dedi.
Ünyeli Psikolog Sedef Samsunluoğlu ve Proje Yöneticisi Özcan Çamyar, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı Hibe desteği ile " Yılkı Atlarının İzinde " isimli Türkiye'nin ilk macera filmini çekecekler.

Türkiye'nin ilk macera filmi Ünyeli girişimcilerden. Ünyeli Psikolog Sedef Samsunluoğlu ve Proje Yöneticisi Özcan Çamyar, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı Hibe desteği ile " Yılkı Atlarının İzinde " isimli Türkiye'nin ilk macera filmini çekecekler.

Daha önce Ünye Triatlonu'nu ve Ordu Ultra Maratonu organizasyonu ile bilinen Özcan Çamyar yaptığı açıklamada, "Türkiye'de bir ilk olarak macera filminin Ünye, Fatsa ve Ordu için tanıtım açısından büyük katkılar sağlayacağını Ordu'nun turizminin asıl değeri olan doğa ve doğa sporlarıdır." dedi.

Tanıtıma çok katkısı olacak

Özcan Çamyar konuşmasına şöyle devam etti: "Belgesel Ünye Fatsa Altınordu Gülyalı, Korgan, Niksar ve Aybastı Perşembe Yaylasında gerçekleşecek. Filmde kano, yamaç paraşütü, bisiklet dalında ünlü sporcuların yer alacak. Film Perşembe Yaylasının doğasını korumak ve nesli tükenen Yılkı Atlarını korumak için yapılacak." Önümüzdeki günlerde Filmin çekimlerine başlanacağını belirten Çamyar," Sedef Samsunluoğlu'yla birlikte film öncesi keşif çalışmalarına devam ediyoruz. Son zamanlarda diziler, sinema filmi ile heyecanlanan Ordu halkını bu kez, macera-doğa odaklı bir belgesel film bekliyor. Son olarak, film için yakında tanıtım kampanyası yapacağız. Filmde oynamak isteyen gençler ile, internet üzerinden başvuru alacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.