İmar Barışı Yapı Kayıt Belgeleri iptal ediliyor

BÖLGE GÜNDEMİ 28.01.2020 - 22:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1734+ kez okundu.
 

İmar Barışı Yapı Kayıt Belgeleri iptal ediliyor

İmar Barışı kapsamına sokulan, ancak verilen Yapı kayıt Belgeleri’nde usulsüzlük bulunan belgeler iptal ediliyor.
İmar Barışı kapsamına sokulan, ancak verilen Yapı kayıt Belgelerinde usulsüzlük bulunan belgeler iptal ediliyor. 31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş ruhsatsız ya da ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için hayata geçirilen İmar Barışı uygulamalarında Yapı Kayıt Belgesi alan dosyalar yeniden inceleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geriye dönük olarak incelediği dosyalarda usulsüzlükleri belirledikçe vatandaşın, belli bir para karşılığında aldığı Yapı Kayıt Belgelerini iptal etmeye başladı.
İmar Barışı kapsamına sokulan, ancak verilen Yapı kayıt Belgeleri’nde usulsüzlük bulunan belgeler iptal ediliyor.

İmar Barışı kapsamına sokulan, ancak verilen Yapı kayıt Belgelerinde usulsüzlük bulunan belgeler iptal ediliyor.

31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş ruhsatsız ya da ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için hayata geçirilen İmar Barışı uygulamalarında Yapı Kayıt Belgesi alan dosyalar yeniden inceleniyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geriye dönük olarak incelediği dosyalarda usulsüzlükleri belirledikçe vatandaşın, belli bir para karşılığında aldığı Yapı Kayıt Belgelerini iptal etmeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.