İnşaattan düşerek ölen Çamoğlu, Akkuş’ta toprağa verildi

ASAYİŞ 18.04.2019 - 15:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1834+ kez okundu.
 

İnşaattan düşerek ölen Çamoğlu, Akkuş’ta toprağa verildi

Ordulu işçilerden birisi daha inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Erdoğan Çamoğlu, memleketi Akkuş ilçesinde toprağa verildi.
Memleketinde iş olmadığı için Ordu'nun özellikle iç kesimlerindeki ilçelerden gurbete inşaatlarda çalışmaya giden işçilerden gelen acı haberlere bir yenisi daha eklendi. İstanbul’da çalışan Erdoğan Çamoğlu isimli işçi, 15 Nisan günü  İstanbul Esenyurt’ta çalıştığı inşaattan düşerek yaşamını kaybetti. Hayatını kaybeden Çamoğlu’nun cenazesi memleketi Akkuş ilçesi Akpınar Mahallesi’ne getirildi.  Evinin önünde alınan helalliğin ardından Çamoğlu’nun cenazesi Akpınar Merkez Cami’inde öğle namazını takiben  kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.   Cenazeye Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci de katılarak aileye taziyelerini bildirdi.  
Ordulu işçilerden birisi daha inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Erdoğan Çamoğlu, memleketi Akkuş ilçesinde toprağa verildi.

Memleketinde iş olmadığı için Ordu'nun özellikle iç kesimlerindeki ilçelerden gurbete inşaatlarda çalışmaya giden işçilerden gelen acı haberlere bir yenisi daha eklendi.

İstanbul’da çalışan Erdoğan Çamoğlu isimli işçi, 15 Nisan günü  İstanbul Esenyurt’ta çalıştığı inşaattan düşerek yaşamını kaybetti.

Hayatını kaybeden Çamoğlu’nun cenazesi memleketi Akkuş ilçesi Akpınar Mahallesi’ne getirildi. 

Evinin önünde alınan helalliğin ardından Çamoğlu’nun cenazesi Akpınar Merkez Cami’inde öğle namazını takiben  kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

 

Cenazeye Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci de katılarak aileye taziyelerini bildirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.