İş Adamlarından Ünye 1957 Spor'a Destek

SPOR 06.08.2019 - 22:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2109+ kez okundu.
 

İş Adamlarından Ünye 1957 Spor'a Destek

Ünye 1957 Spor yönetimi Ünye'de faaliyet gösteren iş adamlarını ziyaret etti.
Ziyaretini Ütso Başkanı İrfan Akar'a gerçekleştiren ekip daha sonra sırasıyla Ünye Mermer Hasan Yağcı, Stomer Mermer Doğan Yağcı, Uslu Fındık Mustafa Uslu, Yazgı İnşaat Aydın Yazgı'ya formaları ve kombine biletleri teslim edildi. İş Adamlarından Destek: Bu Takım Bütün Ünye'nindir   Ünye 1957 Spor yönetimi ziyaretlerini sürdürürken, iş adamlarından destek sözü geldi. Yapılan ortak açıklamada," Ünye 1957 Spor sadece 3-5 iş adamının değil bütün Ünye'nin takımıdır. Ünye 1957 Spor'a Kaymakamlık başta olmak üzere Ünye Belediyemiz  ve tüm Ünye halkı sahip çıkmalıdır. Bizlerde burada iş adamları olarak ön ayak oluyoruz" diyerek desteklerini dile getirdiler.
Ünye 1957 Spor yönetimi Ünye'de faaliyet gösteren iş adamlarını ziyaret etti.

Ziyaretini Ütso Başkanı İrfan Akar'a gerçekleştiren ekip daha sonra sırasıyla Ünye Mermer Hasan Yağcı, Stomer Mermer Doğan Yağcı, Uslu Fındık Mustafa Uslu, Yazgı İnşaat Aydın Yazgı'ya formaları ve kombine biletleri teslim edildi.

İş Adamlarından Destek: Bu Takım Bütün Ünye'nindir

 

Ünye 1957 Spor yönetimi ziyaretlerini sürdürürken, iş adamlarından destek sözü geldi. Yapılan ortak açıklamada," Ünye 1957 Spor sadece 3-5 iş adamının değil bütün Ünye'nin takımıdır. Ünye 1957 Spor'a Kaymakamlık başta olmak üzere Ünye Belediyemiz  ve tüm Ünye halkı sahip çıkmalıdır. Bizlerde burada iş adamları olarak ön ayak oluyoruz" diyerek desteklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.