İyi ki Ünye'ye gelmemiş

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.05.2019 - 21:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2005+ kez okundu.
 

İyi ki Ünye'ye gelmemiş

Norveç’ten rüzgâr sörfüyle turuna çıkan Jonathan Dunnett (45), gezisinin Ordu ayağının izlenimlerini paylaştığı yazısında Yason Burnu’nda karşılaştığı çöp yığınlarına da yer verdi.
Norveç’ten rüzgâr sörfüyle Mayıs 2017’de dünya turuna çıkan 45 yaşındaki Jonathan Dunnett, gezisinin Türkiye ayağında geldiği Ordu izlenimlerinin ilk bölümünü kendisine ait olan www.windsurfroundeurope.eu sitesinde yayınladı. Site Türkçenin yanı sıra İngilizce, Flemenkçe, Fransızca, Gürcüce, Almanca, Yunanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça ve İspanyolca yayın yapıyor. Ordu’da Yason Burnu, Boztepe ve fındık bahçeleriyle ile ilgili fotoğraflar paylaşan Dunnett, Yason Burnu ile ilgii paylaştığı fotoğrafı Argonotlar burada çok durdu ifadesiyle paylaşırken sahile vuran çöp yığınlarının fotoğrafını ise herhangi bir ibare yazmadan sadece Yason Burnu ifadesiyle paylaştı. Ordu’dan fındık bahçelerinin fotoğrafını da paylaşan Dunnett, ismini hatırlamadığı için özür dilediği Fikret Efendioğlu’na ise Boztepe gezisi için teşekkür etti.                       BİSİKLETLE GERİ DÖNECEK Norveç’ten yola çıkan Dunnett, rüzgâr sörfüyle bu yıl Gürcistan-Rusya sınırına ulaşmayı hedefliyor. Buradan Azerbaycan’a geçecek olan Dunnett, Azerbaycan’da malzemelerini satarak bisiklet almayı ve Norveç’e geldiği güzergâhı kullanarak dönmeyi planlıyor.  Norveç’ten yola çıktıktan sonra sırasıyla İsveç, Danimarka, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Yunanistan’ı geçerek ve Türkiye’ye ulaşan Dunnett, dünyaya barış ve dostluk mesajı vermek için böyle bir tura çıktığını ifade ediyor.
Norveç’ten rüzgâr sörfüyle turuna çıkan Jonathan Dunnett (45), gezisinin Ordu ayağının izlenimlerini paylaştığı yazısında Yason Burnu’nda karşılaştığı çöp yığınlarına da yer verdi.

Norveç’ten rüzgâr sörfüyle Mayıs 2017’de dünya turuna çıkan 45 yaşındaki Jonathan Dunnett, gezisinin Türkiye ayağında geldiği Ordu izlenimlerinin ilk bölümünü kendisine ait olan www.windsurfroundeurope.eu sitesinde yayınladı. Site Türkçenin yanı sıra İngilizce, Flemenkçe, Fransızca, Gürcüce, Almanca, Yunanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça ve İspanyolca yayın yapıyor. Ordu’da Yason Burnu, Boztepe ve fındık bahçeleriyle ile ilgili fotoğraflar paylaşan Dunnett, Yason Burnu ile ilgii paylaştığı fotoğrafı Argonotlar burada çok durdu ifadesiyle paylaşırken sahile vuran çöp yığınlarının fotoğrafını ise herhangi bir ibare yazmadan sadece Yason Burnu ifadesiyle paylaştı. Ordu’dan fındık bahçelerinin fotoğrafını da paylaşan Dunnett, ismini hatırlamadığı için özür dilediği Fikret Efendioğlu’na ise Boztepe gezisi için teşekkür etti.                      

BİSİKLETLE GERİ DÖNECEK

Norveç’ten yola çıkan Dunnett, rüzgâr sörfüyle bu yıl Gürcistan-Rusya sınırına ulaşmayı hedefliyor. Buradan Azerbaycan’a geçecek olan Dunnett, Azerbaycan’da malzemelerini satarak bisiklet almayı ve Norveç’e geldiği güzergâhı kullanarak dönmeyi planlıyor.  Norveç’ten yola çıktıktan sonra sırasıyla İsveç, Danimarka, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Yunanistan’ı geçerek ve Türkiye’ye ulaşan Dunnett, dünyaya barış ve dostluk mesajı vermek için böyle bir tura çıktığını ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.