İyi Parti Ordu Teşkilatı Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

SİYASET 11.07.2021 - 16:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5014+ kez okundu.
 

İyi Parti Ordu Teşkilatı Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

İYİ Parti Ordu İl Teşkilatı, vatandaşla buluşmaya devam ediyor.
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve il yönetimi vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşla buluşan, onların sorunlarını dinleyen İYİ Partililer, pandemi sürecinde etkilenen esnafın da kapısını çalmayı unutmuyor. “ORDU VE TÜRKİYE İYİ OLACAK” Zor günlerden geçen esnafı ziyaret eden Başkan Şentürk ve il teşkilatı, esnafın dertlerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Şentürk, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye verdiğimiz söz üzerine halkımızın ayağına gitmeye devam ediyoruz. Her bir vatandaşımızla bire bir temas kuruyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Amacımız bu sorunlara çözüm önerileri geliştirmek ve bir nebze olsun nefes aldırmak. Bu bağlamda ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek ve vatandaşlarımızdan bir an olsun bile kopmayacağız. Ordu İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak.” dedi.  
İYİ Parti Ordu İl Teşkilatı, vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve il yönetimi vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşla buluşan, onların sorunlarını dinleyen İYİ Partililer, pandemi sürecinde etkilenen esnafın da kapısını çalmayı unutmuyor.


“ORDU VE TÜRKİYE İYİ OLACAK”


Zor günlerden geçen esnafı ziyaret eden Başkan Şentürk ve il teşkilatı, esnafın dertlerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Şentürk, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye verdiğimiz söz üzerine halkımızın ayağına gitmeye devam ediyoruz. Her bir vatandaşımızla bire bir temas kuruyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Amacımız bu sorunlara çözüm önerileri geliştirmek ve bir nebze olsun nefes aldırmak. Bu bağlamda ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek ve vatandaşlarımızdan bir an olsun bile kopmayacağız. Ordu İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.