Jandarma'nın Kuruluş Yılını Kutladı

BÖLGE GÜNDEMİ 15.06.2021 - 08:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2084+ kez okundu.
 

Jandarma'nın Kuruluş Yılını Kutladı

Ordu Valisi Tuncay Sonel yayımladığı mesajla Jandarma teşkilatının 182. yılını kutladı.
    Jandarma Teşkilatımız, yasalarca belirlenmiş sınırlar çerçevesinde başarılı çalışmalarını 182 yıldır devam ettiren köklü bir kuruluşumuzdur.   Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık göstererek   milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.   Jandarma Teşkilatımızın, bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi, layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır.   Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş Yıldönümünü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.  
Ordu Valisi Tuncay Sonel yayımladığı mesajla Jandarma teşkilatının 182. yılını kutladı.

 

 

Jandarma Teşkilatımız, yasalarca belirlenmiş sınırlar çerçevesinde başarılı çalışmalarını 182 yıldır devam ettiren köklü bir kuruluşumuzdur.

 

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık göstererek   milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

 

Jandarma Teşkilatımızın, bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi, layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş Yıldönümünü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.