Jandarma Teşkilatı 179 yaşında

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2018 - 12:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2010+ kez okundu.
 

Jandarma Teşkilatı 179 yaşında

Jandarma Teşkilatı’nın 179. yıldönümü dolayısıyla, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk ve beraberindeki heyet, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'e nezaket ziyaretinde bulundu
Jandarma teşkilatı 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor. 179. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk ve beraberindeki heyet, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'e nezaket ziyaretinde bulundu. -“Milletimizin gurur vesilesi haline gelmiştir”- Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, ziyarette yaptığı konuşmada, Jandarma Teşkilatı’nın fedakârca hizmet ettiğini ve milletin gurur vesilesi haline geldiğini ifade etti. Jandarmanın, üzerine düşen görevi fedakarca yerine getirdiğini belirten Güney, şunları söyledi: “Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlama misyonunu emniyet teşkilatımızla birlikte yüklenmiş bir diğer köklü kurumumuz olan jandarmanın 179. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyoruz. Devletimiz, genel asayişin, kamu düzeni ile huzur ve güven ortamının sürekliliğini tesis etmek amacıyla tüm imkânlarını seferber ederek, fedakârca vazife icra eden Jandarma Genel Komutanlığımızı çağın gereklerine uygun, gerekli araç ve teçhizatla donatmaktadır. İki asra yaklaşan geçmişiyle jandarma teşkilatımız, kırsal alanda ve değiştirilen yapısıyla da gerektiğinde şehirlerimizde, kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde; suçun önlenmesi, suçluların yakalanması ve adalete tesliminde üzerine düşen görev ve sorumlulukların bilinciyle gayret ve fedakârlıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Yakın zamanda tam anlamıyla İçişleri Bakanlığımıza bağlanan jandarma teşkilatımız, özellikle terör örgütlerine ve mensuplarına karşı yürütülen kararlı mücadelenin önemli unsuru olarak halkımızın da büyük takdirlerine mazhar olmuş, şehit ve gazileriyle, muazzam başarılarıyla milletimizin gurur vesilesi haline gelmiştir. Bu vesile ile jandarma teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor, terörle mücadele ve diğer görevleri sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise şükranla anıyor, tüm teşkilat mensuplarını Allah’a emanet ederek, çalışmalarında üstün başarı diliyorum.”  
Jandarma Teşkilatı’nın 179. yıldönümü dolayısıyla, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk ve beraberindeki heyet, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'e nezaket ziyaretinde bulundu

Jandarma teşkilatı 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

179. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk ve beraberindeki heyet, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'e nezaket ziyaretinde bulundu.

-“Milletimizin gurur vesilesi haline gelmiştir”-

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, ziyarette yaptığı konuşmada, Jandarma Teşkilatı’nın fedakârca hizmet ettiğini ve milletin gurur vesilesi haline geldiğini ifade etti.

Jandarmanın, üzerine düşen görevi fedakarca yerine getirdiğini belirten Güney, şunları söyledi:

“Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlama misyonunu emniyet teşkilatımızla birlikte yüklenmiş bir diğer köklü kurumumuz olan jandarmanın 179. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyoruz. Devletimiz, genel asayişin, kamu düzeni ile huzur ve güven ortamının sürekliliğini tesis etmek amacıyla tüm imkânlarını seferber ederek, fedakârca vazife icra eden Jandarma Genel Komutanlığımızı çağın gereklerine uygun, gerekli araç ve teçhizatla donatmaktadır. İki asra yaklaşan geçmişiyle jandarma teşkilatımız, kırsal alanda ve değiştirilen yapısıyla da gerektiğinde şehirlerimizde, kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde; suçun önlenmesi, suçluların yakalanması ve adalete tesliminde üzerine düşen görev ve sorumlulukların bilinciyle gayret ve fedakârlıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Yakın zamanda tam anlamıyla İçişleri Bakanlığımıza bağlanan jandarma teşkilatımız, özellikle terör örgütlerine ve mensuplarına karşı yürütülen kararlı mücadelenin önemli unsuru olarak halkımızın da büyük takdirlerine mazhar olmuş, şehit ve gazileriyle, muazzam başarılarıyla milletimizin gurur vesilesi haline gelmiştir. Bu vesile ile jandarma teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor, terörle mücadele ve diğer görevleri sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise şükranla anıyor, tüm teşkilat mensuplarını Allah’a emanet ederek, çalışmalarında üstün başarı diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.