Kaçak tütün ve silaha göz açtırmadılar

ASAYİŞ 26.01.2021 - 16:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1681+ kez okundu.
 

Kaçak tütün ve silaha göz açtırmadılar

Polis ve Jandarma tarafından geçtiğimiz hafta yapılan operasyonlarla ilgili yapılan açıklamalarda şöyle denildi:
    20/01/2021 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde; Altınordu İlçesinde Tütün ve Tütün Mamulü satışı yapan 2 adreste eş zamanlı olarak yapılan aramalarda;   - 20 kutu içerisinde 4000 adet doldurulmuş makaron, - 10 kutu içerisinde 2000 adet bandrolsüz makaron, - 6 kg menşei belli olmayan bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirilmiştir.   Konu ile ilgili olarak 2 şüpheli yakalanmış olup, 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem, 4733 sayılı kanuna muhalefetten idari işlem yapılmıştır.   Bu arada Korgan’da Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda kaçak tabanca ve tüfek ele geçirildiği açıklandı.     Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan titiz çalışmalar neticesinde, Korgan İlçesinde 21 Ocak 2021 tarihinde yapılan operasyonda; (1) şüpheli şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız (1) adet tabanca, (1) adet av tüfeği, (1) adet faturasız kuru sıkı tabanca, (243) adet tabanca fişeği, (44) adet kuru sıkı tabanca fişeği, (15) adet av tüfeği fişeği, (17) adet kartuş tapası, (20) gr saçma, (1) adet barut doldurma aparatı, (2) adet mengene, (1) adet matkap, (3) adet metal keski aleti ile muhtelif demir atölye malzemeleri ele geçirilmiştir.      Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.  
Polis ve Jandarma tarafından geçtiğimiz hafta yapılan operasyonlarla ilgili yapılan açıklamalarda şöyle denildi:

 

 

20/01/2021 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde; Altınordu İlçesinde Tütün ve Tütün Mamulü satışı yapan 2 adreste eş zamanlı olarak yapılan aramalarda;

 

- 20 kutu içerisinde 4000 adet doldurulmuş makaron,

- 10 kutu içerisinde 2000 adet bandrolsüz makaron,

- 6 kg menşei belli olmayan bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirilmiştir.

 

Konu ile ilgili olarak 2 şüpheli yakalanmış olup, 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem, 4733 sayılı kanuna muhalefetten idari işlem yapılmıştır.

 

Bu arada

Korgan’da Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda kaçak tabanca ve tüfek ele geçirildiği açıklandı.

 

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan titiz çalışmalar neticesinde, Korgan İlçesinde 21 Ocak 2021 tarihinde yapılan operasyonda; (1) şüpheli şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız (1) adet tabanca, (1) adet av tüfeği, (1) adet faturasız kuru sıkı tabanca, (243) adet tabanca fişeği, (44) adet kuru sıkı tabanca fişeği, (15) adet av tüfeği fişeği, (17) adet kartuş tapası, (20) gr saçma, (1) adet barut doldurma aparatı, (2) adet mengene, (1) adet matkap, (3) adet metal keski aleti ile muhtelif demir atölye malzemeleri ele geçirilmiştir. 

 

 

Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.