Kalbinden bıçaklanan hasta hayata döndürüldü

ASAYİŞ 29.07.2018 - 23:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1459+ kez okundu.
 

Kalbinden bıçaklanan hasta hayata döndürüldü

Ordu’da kalbinden bıçaklanarak yaralanan hastanın duran kalbi başarılı bir operasyonla tekrar hayata döndürüldü.
Altınordu İlçesi’nde kalbinden bıçaklanan 43 yaşındaki şahıs kalbi durmuş şekilde Ordu Devlet Hastanesi’ne getirildi.  Acil servise geldiğinde kalp atışları alınamayacak düzeyde olan ve kalbi duran hastaya Ordu Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. İlhan Demir kalp masajı uygulayarak ilk müdahaleyi yaptı. Hasta kalp masajıyla ameliyathaneye ulaştırılarak, üç dakika gibi kısa bir sürede ameliyata alındı. Ordu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Çağlar YILDIRIM, Kalp Damar Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Melih ÜRKMEZ ve Op. Dr. Mihriban YALÇIN, Anestezi Uzmanı Dr. Güven SERDAR, Ameliyathane, Kan Merkezi, Acil Servis Hemşire ve diğer sağlık personelinin başarılı ve ekip halinde, hızlı, etkin müdahalesi sonrası hayata döndürülen hasta, yoğun bakıma kaldıırldı. Ordu Devlet Hastanesi doktor ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ, yaralıya acil şifa dileklerinde bulundu.  
Ordu’da kalbinden bıçaklanarak yaralanan hastanın duran kalbi başarılı bir operasyonla tekrar hayata döndürüldü.

Altınordu İlçesi’nde kalbinden bıçaklanan 43 yaşındaki şahıs kalbi durmuş şekilde Ordu Devlet Hastanesi’ne getirildi.

 Acil servise geldiğinde kalp atışları alınamayacak düzeyde olan ve kalbi duran hastaya Ordu Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. İlhan Demir kalp masajı uygulayarak ilk müdahaleyi yaptı. Hasta kalp masajıyla ameliyathaneye ulaştırılarak, üç dakika gibi kısa bir sürede ameliyata alındı.

Ordu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Çağlar YILDIRIM, Kalp Damar Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Melih ÜRKMEZ ve Op. Dr. Mihriban YALÇIN, Anestezi Uzmanı Dr. Güven SERDAR, Ameliyathane, Kan Merkezi, Acil Servis Hemşire ve diğer sağlık personelinin başarılı ve ekip halinde, hızlı, etkin müdahalesi sonrası hayata döndürülen hasta, yoğun bakıma kaldıırldı.

Ordu Devlet Hastanesi doktor ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ, yaralıya acil şifa dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.