Karantina Mahallelerine Yardımlar Geçikmedi

YAŞAM 11.02.2021 - 15:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2349+ kez okundu.
 

Karantina Mahallelerine Yardımlar Geçikmedi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde karantina altına alınan iki mahallenin yardımına Büyükşehir Belediyesi koştu.
Ordu İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Fatsa ilçesi Büyükkoç ve Küçükkoç Mahalleri karantinaya alındı. Mahalle sakinlerinin mağduriyet yaşamaması için destekte bulunan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 250 haneye gıda ve hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirdi.     “MAHALLE SAKİNLERİNİN İHTİYAÇLARINI GİDERDİK”     Karantinaya alınan mahallerinin ihtiyaçlarının karşılandığını ve karantina süresi boyunca da karşılanacağına dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Mahallelerimizde gerek gıda gerekse hijyen paketimi dağıtımı yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını büyük oranda giderdik” dedi.     Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:     “Kısa bir süre içerisinde ekiplerimizle birlikte karantina altına alınan mahallelerimizde gerek gıda gerekse hijyen paketimi dağıtımı yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını büyük oranda giderdik. Mahalle muhtarlarımızla birlikte gerekli önlemleri alarak paketlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yine bu mahallelerimize karantina süresi boyunca ihtiyaçları giderilmek üzere yardımlarımıza devam edeceğiz. Muhtarlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Gece gündüz fark etmeksizin gerektiğinde ekiplerimiz mahallerimize ulaşarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Büyükşehir Belediyesi olarak elimiz bu mahallerimizin üzerinde olacak.”     “BİZİ BU SÜREÇTE YALNIZ BIRAKMADILAR”     Ekonomik anlamda hazırlıksız yakalandıklarını ve ihtiyaçlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Küçükkoç ve Büyükkoç Mahallesi Muhtarları, “Büyükşehir Belediyesi ekipleri bizi bu süreçte yalnız bırakmadı. Vatandaşlarımıza hizmet için buraya geldiler. Gece gündüz ayırt etmeksizin ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Ekonomik anlamda da vatandaşlarımız hazırlıksız yakalanmışlardı. Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gıda, hijyen ve ekmek ihtiyacımız karşılanmış oldu. Bize bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” şeklinde konuştular.    
Ordu’nun Fatsa ilçesinde karantina altına alınan iki mahallenin yardımına Büyükşehir Belediyesi koştu.

Ordu İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Fatsa ilçesi Büyükkoç ve Küçükkoç Mahalleri karantinaya alındı. Mahalle sakinlerinin mağduriyet yaşamaması için destekte bulunan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 250 haneye gıda ve hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirdi.

 

 

“MAHALLE SAKİNLERİNİN İHTİYAÇLARINI GİDERDİK”

 

 

Karantinaya alınan mahallerinin ihtiyaçlarının karşılandığını ve karantina süresi boyunca da karşılanacağına dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Mahallelerimizde gerek gıda gerekse hijyen paketimi dağıtımı yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını büyük oranda giderdik” dedi.

 

 

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

 

 

“Kısa bir süre içerisinde ekiplerimizle birlikte karantina altına alınan mahallelerimizde gerek gıda gerekse hijyen paketimi dağıtımı yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını büyük oranda giderdik. Mahalle muhtarlarımızla birlikte gerekli önlemleri alarak paketlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yine bu mahallelerimize karantina süresi boyunca ihtiyaçları giderilmek üzere yardımlarımıza devam edeceğiz. Muhtarlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Gece gündüz fark etmeksizin gerektiğinde ekiplerimiz mahallerimize ulaşarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Büyükşehir Belediyesi olarak elimiz bu mahallerimizin üzerinde olacak.”

 

 

“BİZİ BU SÜREÇTE YALNIZ BIRAKMADILAR”

 

 

Ekonomik anlamda hazırlıksız yakalandıklarını ve ihtiyaçlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Küçükkoç ve Büyükkoç Mahallesi Muhtarları, “Büyükşehir Belediyesi ekipleri bizi bu süreçte yalnız bırakmadı. Vatandaşlarımıza hizmet için buraya geldiler. Gece gündüz ayırt etmeksizin ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Ekonomik anlamda da vatandaşlarımız hazırlıksız yakalanmışlardı. Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gıda, hijyen ve ekmek ihtiyacımız karşılanmış oldu. Bize bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” şeklinde konuştular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.