Karısı mı vurdurdu ?

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.10.2020 - 00:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 943+ kez okundu.
 

Karısı mı vurdurdu ?

Ünye bir kadın, birlikte yaşadığı eşcinsel kadın ile kiralık katil tutarak, kocasını vurdurttu.
Ünye’de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Hasan O. (47), ağır yaralandı. Olayla ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla eşi Ayten O. (39) ile birlikte arkadaşı Hatice S. (27) ve 2 kişi tutuklandı. Olayın eşcinsel ilişki yaşayan kadınların  kendilerine engel olunmamasını istemeleri nedeniyle gerçekleştiği ileri sürüldü    Olay, salı günü akşam saatlerinde Çınarlık Mahallesi'nde meydana geldi. İşten eve dönen Hasan Oğuz, kimliği belirsiz bir kişi tarafından evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Silah seslerinin duyulmasının ardından dışarı çıkan komşuları, Hasan O.’yu yerde yaralı halde buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Hasan O., buradaki müdahalesinin ardından Ordu Devlet Hastanesine sevk edildi. Hayati tehlikesi süren Hasan O.’nun tedavisi sürüyor.   EŞİ DAHİL 4 KİŞİ TUTUKLANDI     Silahlı saldırı olayı sonrası polis ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayla ilgili Hasan O.’un eşi Ayten O. ile arkadaşı Hatice S. ve D.K. (16) ile B.S. (17) gözaltına alındı. İddiaya göre A. Oğuz'un anlaşmazlık yaşadığı eşini öldürmesi için bir kişi ile anlaştığı, arkadaşı ve yaşları küçük 2 kişiden ise yardım istediği öne sürüldü. Polisteki ifadelerinin ardından Ünye Adliyesi’ne sevk edilen Ayten O., ile arkadaşı ve 2 kişi tutuklandı. Polis ekipleri ismi açıklanmayan olayı gerçekleştiren saldırganı arıyor.   Bu arada olayın eşcinsel ilişki yaşayan Ayten O., ile arkadaşı Hatice S.’nin  ilişkilerine engel olmamaları için Hasan Oğuz vurdurmak için kiralık katil tuttukları ileri sürüldü.
Ünye bir kadın, birlikte yaşadığı eşcinsel kadın ile kiralık katil tutarak, kocasını vurdurttu.

Ünye’de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Hasan O. (47), ağır yaralandı. Olayla ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla eşi Ayten O. (39) ile birlikte arkadaşı Hatice S. (27) ve 2 kişi tutuklandı. Olayın eşcinsel ilişki yaşayan kadınların  kendilerine engel olunmamasını istemeleri nedeniyle gerçekleştiği ileri sürüldü 

 

Olay, salı günü akşam saatlerinde Çınarlık Mahallesi'nde meydana geldi. İşten eve dönen Hasan Oğuz, kimliği belirsiz bir kişi tarafından evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Silah seslerinin duyulmasının ardından dışarı çıkan komşuları, Hasan O.’yu yerde yaralı halde buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Hasan O., buradaki müdahalesinin ardından Ordu Devlet Hastanesine sevk edildi. Hayati tehlikesi süren Hasan O.’nun tedavisi sürüyor.

 

EŞİ DAHİL 4 KİŞİ TUTUKLANDI

 

 

Silahlı saldırı olayı sonrası polis ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayla ilgili Hasan O.’un eşi Ayten O. ile arkadaşı Hatice S. ve D.K. (16) ile B.S. (17) gözaltına alındı. İddiaya göre A. Oğuz'un anlaşmazlık yaşadığı eşini öldürmesi için bir kişi ile anlaştığı, arkadaşı ve yaşları küçük 2 kişiden ise yardım istediği öne sürüldü. Polisteki ifadelerinin ardından Ünye Adliyesi’ne sevk edilen Ayten O., ile arkadaşı ve 2 kişi tutuklandı. Polis ekipleri ismi açıklanmayan olayı gerçekleştiren saldırganı arıyor.

 

Bu arada olayın eşcinsel ilişki yaşayan Ayten O., ile arkadaşı Hatice S.’nin  ilişkilerine engel olmamaları için Hasan Oğuz vurdurmak için kiralık katil tuttukları ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.