Kedi Operasyonu

YAŞAM (Ünye Kent) - Ünye Kent Gazetesi | 29.09.2019 - 17:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2451+ kez okundu.
 

Kedi Operasyonu

Ünye'de bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen yavru kedi itfaiye ekiplerinin başarılı operasyonu sonrası kurtarıldı
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Ünye ilçesi Nuriye Mahallesi Kavaktepe Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binadan gelen bir ihbarla harekete geçti. Gelen ihbar üzerine yavru kediyi havalandırma boşluğundan kurtarmak için çalışma başlatan itfaiye ekipleri yarım saatlik bir operasyonla kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı.  İtfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasını alkışlarla karşılayan apartman sakinleri “Apartmanda kedi seslerini duyduk. Aklımıza itfaiye geldi. Aradık, arkadaşlarımız hemen geldiler ve kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Ünye'de bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen yavru kedi itfaiye ekiplerinin başarılı operasyonu sonrası kurtarıldı
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Ünye ilçesi Nuriye Mahallesi Kavaktepe Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binadan gelen bir ihbarla harekete geçti.
Gelen ihbar üzerine yavru kediyi havalandırma boşluğundan kurtarmak için çalışma başlatan itfaiye ekipleri yarım saatlik bir operasyonla kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı. 

İtfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasını alkışlarla karşılayan apartman sakinleri “Apartmanda kedi seslerini duyduk. Aklımıza itfaiye geldi. Aradık, arkadaşlarımız hemen geldiler ve kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.