Kemal Sayar’dan Merhamet Dersi

EĞİTİM 15.11.2021 - 08:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 8356+ kez okundu.
 

Kemal Sayar’dan Merhamet Dersi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Şair, Yazar ve Psikiyatr Prof. Dr. Kemal Sayar’ın sunumuyla “Kalbe Dönüş İçin Son Çağrı” adlı konferansı düzenlendi.
Fatsa Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen konferansa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlginin yoğun olduğu “Kalbe Dönüş İçin Son Çağrı" adlı konferansta konuşmacı Sayar, merhamet ve empati konularında katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.           “BUGÜN HAYAT DERSİ ALDIK”       Konferans sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kemal Hocamızdan çok muhteşem bir konferans dinleyerek faydalandık. Tekrar öğrenci oldum ve anlattıklarından notlar aldım. Ondan bugün hayat dersi aldık, merhamet dersi aldık. Böyle kıymetli bir hocamızın burada olması bizim için bir onur oldu. Muhteşem bir akşamdı, inşallah bunun yansımalarını da toplumda görürüz. Bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kendisine bu güzel gece için teşekkür ediyoruz” dedi.           “KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNDE YER ALMAKTAN KIVANÇ DUYDUM”       Şair, Yazar ve Psikiyatr Prof. Dr. Kemal Sayar Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kültür ve sanat etkinliklerinde yer aldığı için kıvanç duyduğunu söyledi.           Şair, Yazar ve Psikiyatr Sayar konuşmasında şunları kaydetti:       “Ordu benim doğduğum şehir. Zaman zaman yolumu düşürmüştüm ama bu sefer buraya koşa koşa geldim. Ata memleketim olmasa da burada doğmuş olmakla kendimi fahri bir Ordulu olarak gördüm. Burada çok güzel eserlerle, çok güzel insanlarla karşılaştım. Ordu’da yapılan kültür sanat etkinliklerinde yer almaktan özel bir kıvanç duydum.”           “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”       Konferans sonrası memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, “Çok güzel bir programdı. Değerli bir yazar ve şairin buraya gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Onu görmekten ve dinlemekten çok mutlu olduk. Bu konuda Ordu Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür programların daha da artmasını diliyoruz” şeklinde konuştular.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Şair, Yazar ve Psikiyatr Prof. Dr. Kemal Sayar’ın sunumuyla “Kalbe Dönüş İçin Son Çağrı” adlı konferansı düzenlendi.

Fatsa Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen konferansa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlginin yoğun olduğu “Kalbe Dönüş İçin Son Çağrı" adlı konferansta konuşmacı Sayar, merhamet ve empati konularında katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.

 

 

 

 

 

“BUGÜN HAYAT DERSİ ALDIK”

 

 

 

Konferans sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kemal Hocamızdan çok muhteşem bir konferans dinleyerek faydalandık. Tekrar öğrenci oldum ve anlattıklarından notlar aldım. Ondan bugün hayat dersi aldık, merhamet dersi aldık. Böyle kıymetli bir hocamızın burada olması bizim için bir onur oldu. Muhteşem bir akşamdı, inşallah bunun yansımalarını da toplumda görürüz. Bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kendisine bu güzel gece için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

“KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNDE YER ALMAKTAN KIVANÇ DUYDUM”

 

 

 

Şair, Yazar ve Psikiyatr Prof. Dr. Kemal Sayar Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kültür ve sanat etkinliklerinde yer aldığı için kıvanç duyduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

Şair, Yazar ve Psikiyatr Sayar konuşmasında şunları kaydetti:

 

 

 

“Ordu benim doğduğum şehir. Zaman zaman yolumu düşürmüştüm ama bu sefer buraya koşa koşa geldim. Ata memleketim olmasa da burada doğmuş olmakla kendimi fahri bir Ordulu olarak gördüm. Burada çok güzel eserlerle, çok güzel insanlarla karşılaştım. Ordu’da yapılan kültür sanat etkinliklerinde yer almaktan özel bir kıvanç duydum.”

 

 

 

 

 

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

 

 

Konferans sonrası memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, “Çok güzel bir programdı. Değerli bir yazar ve şairin buraya gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Onu görmekten ve dinlemekten çok mutlu olduk. Bu konuda Ordu Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür programların daha da artmasını diliyoruz” şeklinde konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.