Kibir Abideleri Nerede ?

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 24.11.2019 - 21:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1544+ kez okundu.
 

Kibir Abideleri Nerede ?

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Büyük Ünye Buluşmasında önemli mesajlar verdi.
  Kurtulmuş”Değerli kardeşlerim çelik gibi iradeye sahip olmanın ötesinde bir şey daha bizim siyasetimizde vazgeçilmezdir. AHLAKLI OLMAK Ahlaklı olmaktan kastımız. Sadece insanların tek başına bireysel olarak ahlaklı olması değil. Faziletli olması, düzgün olması ,dürüst olması ,Ali Cenap olması ,mütevazı olması, yoksula kimsesize ,yolda kalmışa yardım elini uzatan alabilecek bir hamiyetperverlik duygusunun olması gerekir.Bunların hepsi bireysel erdemlerdir. Bunların hepsine sahip olacağız. AMA BİZİM ASIL KASTIMIZ SİSTEM AHLAKIDIR. İnsanların içinde bulundukları toplumsal sistemin çok daha iyi ahlak yapısına sahip olmasıdır. Her birimiz önce milletimiz ,önce insanlık ,önce ümmetimiz deme kabiliyetine sahip olmalıyız. Yine aynı şekilde kamunun hakkınının, hukukunun kendi bireysel hukukumuz ve hakkını üstünde olması fevkalade önemli bir husustur. Bu milleti ayakta tutan tarih boyuncada büyük millet yapan hususlardan birisi budur. Hep söyleriz Hazreti Ömer devletin mumuyla devletin işini, kendi mumu ile kendi işini yapmıştır diye.. Biz ecdadımızdan bunu öğrendik aslolan kamunun hakkına hukukuna sahip çıkmaktır. Bu anlayışla yürüyümüzü sürdüreceğiz büyük Türkiye haline geleceğiz. ORDU’DA YENİ SAYFA AÇTIK Çok şükür Hilmi Güler’in Başkan olmasıyla beraber, yeni ilçe belediye başkanları, yeni ilce başkanları ile beraber temiz bir sayfa açıldı. Artık kibir yok, insanları aşağılamak yok ,artık insanlara tepeden bakmak yok. Demin dediğim gibi kamunun hakkını hukukunu koruma dönemi başlamıştır. ÇÜNKÜ SİYASETİN ASLI’DA YASASI DA MİLLETİN İRADESİDİR. Değerli kardeşlerim bizim siyasetimiz kendimizi millete vakfetme siyasetidir.Millete tepeden bakmak millete rağmen siyaseti dizayn etmek işi değildir. SİYASETİ ZOR TARAFLARINDA VAR ,YALDIZLI TARAFLARI DA VAR. Siyaset yapanlara sesleniyorum eğer siz yaldızlı taraflara takılırsanız aldatırsınız ‘’malda yalan , mülkte yalan gel birazda sen oyalan’’. KILIÇI KESEN NİCE SİYASETCİLER GEÇTİ Bu memleketten nice belediye başkanları geçti bastıkları yerleri titretiyorlardı. Nice bakanlar geçti önlerinde insanlar takla atıyordu. Nice başbakanlar geçti bir emirleri bir sözleri kanundu. Nice Cumhurbaşkanları geçti kılıçların iki tarafıda kesiyordu ,neredeler? Siyasette az olan kişisel hesapları yapılması değil millete adanmış bir ruhla hizmet etmektir. Siyaset makam mevki edilecek yer değildir. Siyaset servet mal edilecek yer değildir siyaset bir takım hesaplarla yol alınacak yer değildir. PEKİ NE İÇİN SİYASET YAPIYORUZ O ZAMAN? Milletimize kendimizi vakfı ederek yeniden güçlü bir Türkiye yi kurmak için,büyük medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa etmek için siyaset yapıyoruz. Milletimizin duasından daha büyük bir makam var mı? Allah milletin razı olacağı kalıcı hizmetleri yapabilmeyi nasip eylesin. Siyaset İddia, irade ve ahlak işidir. Bunlardan biri olmazsa olmaz. Yeni bir sayfa yeni bir çalışma dönemi açtık.Hep beraber çalışacağız ‘’dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Büyük Ünye Buluşmasında önemli mesajlar verdi.

 

Kurtulmuş”Değerli kardeşlerim çelik gibi iradeye sahip olmanın ötesinde bir şey daha bizim siyasetimizde vazgeçilmezdir.
AHLAKLI OLMAK
Ahlaklı olmaktan kastımız. Sadece insanların tek başına bireysel olarak ahlaklı olması değil. Faziletli olması, düzgün olması ,dürüst olması ,Ali Cenap olması ,mütevazı olması, yoksula kimsesize ,yolda kalmışa yardım elini uzatan alabilecek bir hamiyetperverlik duygusunun olması gerekir.Bunların hepsi bireysel erdemlerdir. Bunların hepsine sahip olacağız.
AMA BİZİM ASIL KASTIMIZ SİSTEM AHLAKIDIR.
İnsanların içinde bulundukları toplumsal sistemin çok daha iyi ahlak yapısına sahip olmasıdır.
Her birimiz önce milletimiz ,önce insanlık ,önce ümmetimiz deme kabiliyetine sahip olmalıyız.
Yine aynı şekilde kamunun hakkınının, hukukunun kendi bireysel hukukumuz ve hakkını üstünde olması fevkalade önemli bir husustur. Bu milleti ayakta tutan tarih boyuncada büyük millet yapan hususlardan birisi budur.
Hep söyleriz Hazreti Ömer devletin mumuyla devletin işini, kendi mumu ile kendi işini yapmıştır diye.. Biz ecdadımızdan bunu öğrendik aslolan kamunun hakkına hukukuna sahip çıkmaktır. Bu anlayışla yürüyümüzü sürdüreceğiz büyük Türkiye haline geleceğiz.
ORDU’DA YENİ SAYFA AÇTIK
Çok şükür Hilmi Güler’in Başkan olmasıyla beraber, yeni ilçe belediye başkanları, yeni ilce başkanları ile beraber temiz bir sayfa açıldı.
Artık kibir yok, insanları aşağılamak yok ,artık insanlara tepeden bakmak yok.
Demin dediğim gibi kamunun hakkını hukukunu koruma dönemi başlamıştır.
ÇÜNKÜ SİYASETİN ASLI’DA YASASI DA MİLLETİN İRADESİDİR.
Değerli kardeşlerim bizim siyasetimiz kendimizi millete vakfetme siyasetidir.Millete tepeden bakmak millete rağmen siyaseti dizayn etmek işi değildir.
SİYASETİ ZOR TARAFLARINDA VAR ,YALDIZLI TARAFLARI DA VAR.
Siyaset yapanlara sesleniyorum eğer siz yaldızlı taraflara takılırsanız aldatırsınız ‘’malda yalan , mülkte yalan gel birazda sen oyalan’’.
KILIÇI KESEN NİCE SİYASETCİLER GEÇTİ
Bu memleketten nice belediye başkanları geçti bastıkları yerleri titretiyorlardı. Nice bakanlar geçti önlerinde insanlar takla atıyordu. Nice başbakanlar geçti bir emirleri bir sözleri kanundu.
Nice Cumhurbaşkanları geçti kılıçların iki tarafıda kesiyordu ,neredeler?
Siyasette az olan kişisel hesapları yapılması değil millete adanmış bir ruhla hizmet etmektir.
Siyaset makam mevki edilecek yer değildir. Siyaset servet mal edilecek yer değildir siyaset bir takım hesaplarla yol alınacak yer değildir.
PEKİ NE İÇİN SİYASET YAPIYORUZ O ZAMAN?
Milletimize kendimizi vakfı ederek yeniden güçlü bir Türkiye yi kurmak için,büyük medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa etmek için siyaset yapıyoruz.
Milletimizin duasından daha büyük bir makam var mı? Allah milletin razı olacağı kalıcı hizmetleri yapabilmeyi nasip eylesin.
Siyaset İddia, irade ve ahlak işidir. Bunlardan biri olmazsa olmaz. Yeni bir sayfa yeni bir çalışma dönemi açtık.Hep beraber çalışacağız ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.