Korgan’da Kanalizasyon Hatları Yenileniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 03.01.2021 - 18:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1364+ kez okundu.
 

Korgan’da Kanalizasyon Hatları Yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), hayata geçirdiği yatırımlarla kemikleşmiş sorunları çözmeye devam ediyor.
OSKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde ömrünü tamamlamış içme suyu ve kanalizasyon hatlarını çağın gereklerine göre düzenliyor. Bu kapsamda Korgan ilçesi Dip Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışması başlatan ekipler, 40 yıllık bir hayali de gerçeğe dönüştürüyor.     “40 YILLIK BİR HAYALİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”     Ordu’nun 19 ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken OSKİ Genel Müdürlüğü bu kapsamda Korgan ilçesinde başlattığı kanalizasyon çalışmaları ile 40 yıllık hayali gerçeğe dönüştürüyor. Korgan ilçesinin en kalabalık mahallelerinden birisi olan Dip Mahallesi’nde alt yapı çalışmasına başladıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Yapılacak yatırımla 40 yıllık bir hayali gerçeğe dönüştüreceklerini” söyledi.     Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Genel Müdürü Murat Us, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde başlattığımız değişim ve dönüşüm devam ediyor. Bu kapsamda yıllar önce yapılmış ve miladını doldurmuş eski hatları modern bir yapıya kavuşturuyoruz. Korgan ilçemizin merkez mahallelerinden birisi olan Dip Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapısı çalışmalarına başladık. Toplamda 2 bin 500 metre uzunlukta yapılacak kanalizasyon çalışmasının şu ana kadar 800 metrelik bölümünü tamamladık. Geriye kalan bölümlerin yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içinde bitirmeyi hedeflediğimiz çalışma ile mahallemiz modern bir alt yapıya kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), hayata geçirdiği yatırımlarla kemikleşmiş sorunları çözmeye devam ediyor.

OSKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde ömrünü tamamlamış içme suyu ve kanalizasyon hatlarını çağın gereklerine göre düzenliyor. Bu kapsamda Korgan ilçesi Dip Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışması başlatan ekipler, 40 yıllık bir hayali de gerçeğe dönüştürüyor.

 

 

“40 YILLIK BİR HAYALİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

 

 

Ordu’nun 19 ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken OSKİ Genel Müdürlüğü bu kapsamda Korgan ilçesinde başlattığı kanalizasyon çalışmaları ile 40 yıllık hayali gerçeğe dönüştürüyor. Korgan ilçesinin en kalabalık mahallelerinden birisi olan Dip Mahallesi’nde alt yapı çalışmasına başladıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Yapılacak yatırımla 40 yıllık bir hayali gerçeğe dönüştüreceklerini” söyledi.

 

 

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Genel Müdürü Murat Us, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde başlattığımız değişim ve dönüşüm devam ediyor. Bu kapsamda yıllar önce yapılmış ve miladını doldurmuş eski hatları modern bir yapıya kavuşturuyoruz. Korgan ilçemizin merkez mahallelerinden birisi olan Dip Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapısı çalışmalarına başladık. Toplamda 2 bin 500 metre uzunlukta yapılacak kanalizasyon çalışmasının şu ana kadar 800 metrelik bölümünü tamamladık. Geriye kalan bölümlerin yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içinde bitirmeyi hedeflediğimiz çalışma ile mahallemiz modern bir alt yapıya kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.