Kuzey Yıldızı Ordu'da nerelerde çekilecek

SANAT 31.07.2019 - 14:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2464+ kez okundu.
 

Kuzey Yıldızı Ordu'da nerelerde çekilecek

Çekimleri Ordu’da gerçekleştirilecek Kuzey Yıldızı dizisi start alıyor. Dizinin çekimlerinin gerçekleşeceği Taşbaşı Obası’ndan ilk fotoğraflar gelmeye başladı. Dizinin çekimleri için yaylada evler kiralandı, yeni evler yapıldı.
Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci Toygan Avanoğlu Zeynep Kankonde Uğur Demirpehlivan Aslıhan Kapanşahin Özgün Karaman ve Gizem Güneş gibi çok önemli isimlerin paylaştığı Kuzey Yıldızı Ordu’da Çambaşı Yaylası Taşbaşı Obası , Altınordu Boztepe, Teleferik, Perşembe, Gölköy Ulugöl gibi mekanlarda çekilecek. Komedi ve romatizm yönünün kuvvetli olacağı Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri önce Ordu’da başlayacak sonra İstanbul’da bir kaç bölüm çekilecek ve set yeniden kalıcı olarak tekrar Ordu’ya kurulacak. Türkiye’de deniz ve yeşilin bir arada bulunduğu özel bölgelerden biri olan Orta Karadeniz de bulunan Ordu da Kuzey Yıldızı dizisine doğal güzellikleri ve farklı kültürü ile renk katacak. Eylül ayında Show Tv’de yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı’nın konusu; Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey’le Yıldız’a ivedilikle birer söz yüzüğü takılır. Amma ve lakin, Kuzey, üniversite okumak için İstanbul’a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey’in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey’ini, göğünü ayakta tutan direğini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır. Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce bin bir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orda kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır. Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur.
Çekimleri Ordu’da gerçekleştirilecek Kuzey Yıldızı dizisi start alıyor. Dizinin çekimlerinin gerçekleşeceği Taşbaşı Obası’ndan ilk fotoğraflar gelmeye başladı. Dizinin çekimleri için yaylada evler kiralandı, yeni evler yapıldı.

Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci Toygan Avanoğlu Zeynep Kankonde Uğur Demirpehlivan Aslıhan Kapanşahin Özgün Karaman ve Gizem Güneş gibi çok önemli isimlerin paylaştığı Kuzey Yıldızı Ordu’da Çambaşı Yaylası Taşbaşı Obası , Altınordu Boztepe, Teleferik, Perşembe, Gölköy Ulugöl gibi mekanlarda çekilecek.

Komedi ve romatizm yönünün kuvvetli olacağı Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri önce Ordu’da başlayacak sonra İstanbul’da bir kaç bölüm çekilecek ve set yeniden kalıcı olarak tekrar Ordu’ya kurulacak. Türkiye’de deniz ve yeşilin bir arada bulunduğu özel bölgelerden biri olan Orta Karadeniz de bulunan Ordu da Kuzey Yıldızı dizisine doğal güzellikleri ve farklı kültürü ile renk katacak.

Eylül ayında Show Tv’de yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı’nın konusu;

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey’le Yıldız’a ivedilikle birer söz yüzüğü takılır. Amma ve lakin, Kuzey, üniversite okumak için İstanbul’a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey’in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey’ini, göğünü ayakta tutan direğini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce bin bir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orda kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.