Kybele Fidangör Sizi Bekliyor

YAŞAM 26.08.2021 - 10:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2020+ kez okundu.
 

Kybele Fidangör Sizi Bekliyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından kurulan iştirak şirketi ORTAR A.Ş. kendi alanında yaptığı birçok yenilik ve çalışmalarla Ordu’ya katma değer sunmaya devam ediyor.
Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleri ile Gülyalı ilçesinde bulunan Çikolata Park’ta üretimi yapılan ve Kybele markası ile satışa sunulan çikolatalar yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.           Daha fazla kitleye ulaşım sağlamak adına e- ticaret başta olmak üzere sosyal ağları da aktif kullanan ORTAR A.Ş. Ordu’nun en işlek caddelerinden biri olan Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’ne açtığı Kybele Fidangör Cafe ile birbirinden farklı tasarımlarla üretimi yapılmış çikolataları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.           “ORDU’NUN TADI BU ÇİKOLATALARDA”       Fındık, bal, kokulu üzüm, mavi yemiş, ısırgan gibi Ordu'da bulunan sebze ve meyvelerden üretimi yapılan çikolataların vatandaşlarında büyük beğenisini topladığını belirten ORTAR A.Ş. Genel Müdürü Sancar Eser, ORTAR olarak Ordu’nun turizmine ve ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz, dedi.           Genel Müdür Sancar Eser, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:       “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleri ile Gülyalı ilçemizde üretimini yaptığımız ve Kybele markası adı altında satışa sunduğumuz çikolatalarımız yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. Özellikle farklı konseptlerde ürettiğimiz çikolatalar büyük ilgi görüyor. ORTAR A.Ş. olarak farklı konseptlerde üretim yapmaya ve vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz.”           BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ       Ordu’da çikolatayı ön plana çıkartacak ve nefis tada sahip olacak bir işletmenin olmasından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ORTAR A.Ş teşekkür ettiler.            
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından kurulan iştirak şirketi ORTAR A.Ş. kendi alanında yaptığı birçok yenilik ve çalışmalarla Ordu’ya katma değer sunmaya devam ediyor.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleri ile Gülyalı ilçesinde bulunan Çikolata Park’ta üretimi yapılan ve Kybele markası ile satışa sunulan çikolatalar yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

 

 

 

 

 

Daha fazla kitleye ulaşım sağlamak adına e- ticaret başta olmak üzere sosyal ağları da aktif kullanan ORTAR A.Ş. Ordu’nun en işlek caddelerinden biri olan Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’ne açtığı Kybele Fidangör Cafe ile birbirinden farklı tasarımlarla üretimi yapılmış çikolataları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

“ORDU’NUN TADI BU ÇİKOLATALARDA”

 

 

 

Fındık, bal, kokulu üzüm, mavi yemiş, ısırgan gibi Ordu'da bulunan sebze ve meyvelerden üretimi yapılan çikolataların vatandaşlarında büyük beğenisini topladığını belirten ORTAR A.Ş. Genel Müdürü Sancar Eser, ORTAR olarak Ordu’nun turizmine ve ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz, dedi.

 

 

 

 

 

Genel Müdür Sancar Eser, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleri ile Gülyalı ilçemizde üretimini yaptığımız ve Kybele markası adı altında satışa sunduğumuz çikolatalarımız yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. Özellikle farklı konseptlerde ürettiğimiz çikolatalar büyük ilgi görüyor. ORTAR A.Ş. olarak farklı konseptlerde üretim yapmaya ve vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz.”

 

 

 

 

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

 

 

Ordu’da çikolatayı ön plana çıkartacak ve nefis tada sahip olacak bir işletmenin olmasından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ORTAR A.Ş teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.