Liman Kavşağında Kaza: 2 Yaralı

ASAYİŞ 31.05.2021 - 13:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2295+ kez okundu.
 

Liman Kavşağında Kaza: 2 Yaralı

Sabah saatlerinde dikkatsizlik yaralanmalı kazaya sebep oldu.
  Edinilen bilgiye göre Samsun Ordu istikametinde gitmekte olan araç Liman Kavşağına geldiğinde tali yoldan ana yola çıkmak isteyen dikkatsiz sürücünün kullandığı araç nedeniyle kaza yaptı.     Kazada her iki tarafta maddi hasar meydana gelirken, araç sürücüleri İbrahim Kokuroğlu (57) ve Asaf Bol (76) hafif yaralandı.
Sabah saatlerinde dikkatsizlik yaralanmalı kazaya sebep oldu.

 

Edinilen bilgiye göre Samsun Ordu istikametinde gitmekte olan araç Liman Kavşağına geldiğinde tali yoldan ana yola çıkmak isteyen dikkatsiz sürücünün kullandığı araç nedeniyle kaza yaptı.

 

 

Kazada her iki tarafta maddi hasar meydana gelirken, araç sürücüleri İbrahim Kokuroğlu (57) ve Asaf Bol (76) hafif yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.