Minibüslerin kazası: 13 Yaralı

ASAYİŞ 24.04.2018 - 14:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2327+ kez okundu.
 

Minibüslerin kazası: 13 Yaralı

Ünye’de meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.
Kaza Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre saat15.00 sularında Ünye’den Samsun istikametine gitmekte olan Sezai K. (61) idaresindeki 52 D 5025 plakalı dolmuşa arkadan gelen özel bir şirkete ait Ersin G. (27) idaresindeki 52 LG 105 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle dolmuş yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada dolmuşta bulunan 11 yolcu ile diğer araçtaki şoför çeşitli yerlerinden yaralanarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 10’u Ünye Devlet Hastanesi’nde, diğer 3’ü ilçede bulunan özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların bazılarının isimleri ise şöyle; Sezai K. (dolmuş şoförü), Ersin   G. (minibüs şoförü), yolcular; B.U., H.Ç., M.Ç., A.A., G.V., T.U., T.A. ve H.Y. Özel hastaneye kaldırılan yaralılar ise I.D., A.K. ve N.Y. Kaza sonrası yol ortasında kalan minibüs ve şarampole düşen dolmuş çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Ünye’de meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.

Kaza Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre saat15.00 sularında Ünye’den Samsun istikametine gitmekte olan Sezai K. (61) idaresindeki 52 D 5025 plakalı dolmuşa arkadan gelen özel bir şirkete ait Ersin G. (27) idaresindeki 52 LG 105 plakalı minibüs çarptı.

Çarpmanın etkisiyle dolmuş yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada dolmuşta bulunan 11 yolcu ile diğer araçtaki şoför çeşitli yerlerinden yaralanarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 10’u Ünye Devlet Hastanesi’nde, diğer 3’ü ilçede bulunan özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların bazılarının isimleri ise şöyle; Sezai K. (dolmuş şoförü), Ersin

 

G. (minibüs şoförü), yolcular; B.U., H.Ç., M.Ç., A.A., G.V., T.U., T.A. ve H.Y. Özel hastaneye kaldırılan yaralılar ise I.D., A.K. ve N.Y.

Kaza sonrası yol ortasında kalan minibüs ve şarampole düşen dolmuş çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.