Okul Müdürleri Değişti

EĞİTİM 01.07.2019 - 13:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1203+ kez okundu.
 

Okul Müdürleri Değişti

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ünye’deki 2019 yılı yönetici görevlendirme taslak listesi açıklandı. Buna göre Ünye’de 9 İlk ve Ortaokul, 1 tane ise lise müdürünün görev yeri değişti. 21 İlkokul, ortaokul ve lise müdürünün ise görevlendirme süresi bir yıl daha uzatıldı.
Görev Yerleri Değişen Müdürler Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu Müdürü İsa Dere,Şehit Taner Kart Ortaokulu Müdürlüğü görevine, Yenikent İlkokulu Müdürü Tuncay Osman Gök ,Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu Müdürlüğü görevine, Puset Polvan  Ortaokulu Müdürü Adem Beşli, Anafarta Ortaokulu Müdürlüğü görevine, Anafarta Ortaokulu Müdürü Temel Ovalı, Prof.Dr.Necmettin Polvan İlkokulu Müdürlüğü görevine, İkizce’de görev yapan Ahmet Ovalı ,Ünye Toki Ömer Çam Ortaokulu Müdürlüğü görevine, Necmettin Polvan Ortaokulu Müdürü Ahmet Turan Arslan,Ünye Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü görevine, Ünye Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Mehmet Kırca ,Puset Polvan Ortaokulu Müdürlüğü görevine, Erenyurt İlkokulu Müdürü Selami Işgın Yenikent ,İlkokulu Müdürlüğü görevine, İkizce Milli Eğitim Müdürü Aykut Fidan,Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Akyol ise Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine atandı. Görev Süresi Uzatılan Müdürler Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu Müdürü Cabbar Çayır’ın, Fatih İlkokulu Müdürü Cevat Duman’ın, Atatürk İlkokulu Müdürü Ertan Gül’ün, Tekkiraz Ortaokulu Müdürü Fatih Yıldız’ın, Yaşar Gazioğlu İlkokulu Müdürü Fevki Gürlek’in, Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu Müdürü Fezail Kalafat’ın, Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir’in, Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Elibolca’nın, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kemal Öztürk’ün, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Kemal Türk’ün, Şehit Cemal Mutlu İlkokulu Müdürü Mahmut Işgın’ın, Erenyurt Ortaokulu Müdürü Miraç Ergin’in, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bilgin’in, Kaledere İlkokulu Müdürü Mustafa Aydın’ın, Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan’ın, Ünye İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Ateş’in, Ünye Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Mehel’in, Tekkiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Rahim Yiğit’in, Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncar Öztürk’ün, Şehit Hüseyin Başaran İlkokulu Müdürü Ünal Haznedar’ın,  İnönü İlkokulu Müdürü Veysel Sadan’ın okul müdürlük görevleri ise bir yıl daha uzatıldı.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ünye’deki 2019 yılı yönetici görevlendirme taslak listesi açıklandı. Buna göre Ünye’de 9 İlk ve Ortaokul, 1 tane ise lise müdürünün görev yeri değişti. 21 İlkokul, ortaokul ve lise müdürünün ise görevlendirme süresi bir yıl daha uzatıldı.

Görev Yerleri Değişen Müdürler

Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu Müdürü İsa Dere,Şehit Taner Kart Ortaokulu Müdürlüğü görevine,

Yenikent İlkokulu Müdürü Tuncay Osman Gök ,Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu Müdürlüğü görevine,

Puset Polvan  Ortaokulu Müdürü Adem Beşli, Anafarta Ortaokulu Müdürlüğü görevine,

Anafarta Ortaokulu Müdürü Temel Ovalı, Prof.Dr.Necmettin Polvan İlkokulu Müdürlüğü görevine,

İkizce’de görev yapan Ahmet Ovalı ,Ünye Toki Ömer Çam Ortaokulu Müdürlüğü görevine,

Necmettin Polvan Ortaokulu Müdürü Ahmet Turan Arslan,Ünye Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü görevine,

Ünye Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Mehmet Kırca ,Puset Polvan Ortaokulu Müdürlüğü görevine,

Erenyurt İlkokulu Müdürü Selami Işgın Yenikent ,İlkokulu Müdürlüğü görevine,

İkizce Milli Eğitim Müdürü Aykut Fidan,Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine,

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Akyol ise Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine atandı.

Görev Süresi Uzatılan Müdürler

Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu Müdürü Cabbar Çayır’ın, Fatih İlkokulu Müdürü Cevat Duman’ın, Atatürk İlkokulu Müdürü Ertan Gül’ün, Tekkiraz Ortaokulu Müdürü Fatih Yıldız’ın, Yaşar Gazioğlu İlkokulu Müdürü Fevki Gürlek’in, Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu Müdürü Fezail Kalafat’ın, Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir’in, Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Elibolca’nın, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kemal Öztürk’ün, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Kemal Türk’ün, Şehit Cemal Mutlu İlkokulu Müdürü Mahmut Işgın’ın, Erenyurt Ortaokulu Müdürü Miraç Ergin’in, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bilgin’in, Kaledere İlkokulu Müdürü Mustafa Aydın’ın, Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan’ın, Ünye İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Ateş’in, Ünye Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Mehel’in, Tekkiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Rahim Yiğit’in, Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncar Öztürk’ün, Şehit Hüseyin Başaran İlkokulu Müdürü Ünal Haznedar’ın,  İnönü İlkokulu Müdürü Veysel Sadan’ın okul müdürlük görevleri ise bir yıl daha uzatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.