Ordu'da da CHP'de Kazan Kaynıyor

SİYASET (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 29.07.2018 - 23:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1523+ kez okundu.
 

Ordu'da da CHP'de Kazan Kaynıyor

CHP’de 59 İl Başkanı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verirken Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun kurultaydan yana olduklarını açıkladı.
CHP’de kurultayın kaçınılmaz olduğunu belirten Furtun,” Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek veren 59 il Başkanının çoğu delege bile değil.Toplantıya beni de davet ettiler parti  tabanından  bilgiler doğrultusunda toplantıya katılamayacağımı bildirdim ”dedi. Ordu’dan Büyük kongresi delegesi olan 12 kişiden 4’nün kurultay yapılması için imza verdiğini belirten Başkan Yusuf Furtun,”İmza olayı  bitti. Artık Pazartesi günü nihayetlenecek. Olay bir ekip hareketi.Partide tüzük, program dahi her şeyin yenilenmesiyle ilgili hareket.İsme takılı değiliz.Bir kişinin arkasında değil,prensiplerin ve ilkelerin arkasındayız” şeklinde konuştu.  
CHP’de 59 İl Başkanı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verirken Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun kurultaydan yana olduklarını açıkladı.

CHP’de kurultayın kaçınılmaz olduğunu belirten Furtun,” Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek veren 59 il Başkanının çoğu delege bile değil.Toplantıya beni de davet ettiler parti  tabanından  bilgiler doğrultusunda toplantıya katılamayacağımı bildirdim ”dedi.

Ordu’dan Büyük kongresi delegesi olan 12 kişiden 4’nün kurultay yapılması için imza verdiğini belirten Başkan Yusuf Furtun,”İmza olayı  bitti. Artık Pazartesi günü nihayetlenecek. Olay bir ekip hareketi.Partide tüzük, program dahi her şeyin yenilenmesiyle ilgili hareket.İsme takılı değiliz.Bir kişinin arkasında değil,prensiplerin ve ilkelerin arkasındayız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.