Ordu’dan Azerbaycan’a Güçlü Destek

BÖLGE GÜNDEMİ 05.10.2020 - 12:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1057+ kez okundu.
 

Ordu’dan Azerbaycan’a Güçlü Destek

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine başlatılan operasyonlara destek vermek amacıyla teleferik kabinlerine Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astı.
    Azerbaycan’ın dağlık Karabağ’daki Ermeni işgalinden kurtulması için verdikleri mücadeleyi desteklemek amacıyla Sahil-Boztepe arasında hizmet veren teleferik kabinlerine Türk ve Azerbaycan bayrakları astıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda da, “ Bugün Ordu’da, Elbet Karadağ’da” ifadesine yer verdi.   BİNLERCE YORUM VE PAYLAŞIM YAPILDI   Türk ve Azerbaycan bayraklarını teleferikte gören birçok vatandaş bu görüntüyü cep telefonları ile kayıt ederek kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Vatandaşlar paylaşımlarında özellikle, Azerbaycan kardeşleri için “Tek Millet İki Devlet” ifadelerine yer verirken, Ermeni zulmüne karşın Türkiye’nin Azerbaycan’ın yanında olduğunu vurgu yaptılar.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine başlatılan operasyonlara destek vermek amacıyla teleferik kabinlerine Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astı.

 

 

Azerbaycan’ın dağlık Karabağ’daki Ermeni işgalinden kurtulması için verdikleri mücadeleyi desteklemek amacıyla Sahil-Boztepe arasında hizmet veren teleferik kabinlerine Türk ve Azerbaycan bayrakları astıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda da, “ Bugün Ordu’da, Elbet Karadağ’da” ifadesine yer verdi.

 

BİNLERCE YORUM VE PAYLAŞIM YAPILDI

 

Türk ve Azerbaycan bayraklarını teleferikte gören birçok vatandaş bu görüntüyü cep telefonları ile kayıt ederek kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Vatandaşlar paylaşımlarında özellikle, Azerbaycan kardeşleri için “Tek Millet İki Devlet” ifadelerine yer verirken, Ermeni zulmüne karşın Türkiye’nin Azerbaycan’ın yanında olduğunu vurgu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.