Ordu İl Emniyet Müdürü değişti

BÖLGE GÜNDEMİ 25.09.2019 - 11:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1513+ kez okundu.
 

Ordu İl Emniyet Müdürü değişti

Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne, Tunceli İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ise Ordu İL Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
İçişleri Bakanlığı'nın 'Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi'  Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeniden atama yapılırken, içlerinde Ordu, Samsun ve Trabzon'un da bulunduğu 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Aynı kararnamede Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne ise Tunceli İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş atandı.  Ordu'nun yanında Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanırken, yerine Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal getirildi. Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik de Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanırken yerine Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper atandı.   Ordu'da 2 yıl görev yaptı 19 Ağustos 2017 tarihli müşterek kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, 24 Ağustos 2017 tarihinde Ordu'ya gelerek aynı gün görevine başlamıştı. Erduğan, görev süresi boyunca Ordu'da önemli operasyonlara imza atarak özellikle halkın ve çocukların da sevgisini kazanan bir isim olmuştu. 
Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne, Tunceli İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ise Ordu İL Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

İçişleri Bakanlığı'nın 'Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi'  Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeniden atama yapılırken, içlerinde Ordu, Samsun ve Trabzon'un da bulunduğu 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Aynı kararnamede Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne ise Tunceli İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş atandı. 

Ordu'nun yanında Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanırken, yerine Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal getirildi. Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik de Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanırken yerine Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper atandı.  

Ordu'da 2 yıl görev yaptı

19 Ağustos 2017 tarihli müşterek kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, 24 Ağustos 2017 tarihinde Ordu'ya gelerek aynı gün görevine başlamıştı. Erduğan, görev süresi boyunca Ordu'da önemli operasyonlara imza atarak özellikle halkın ve çocukların da sevgisini kazanan bir isim olmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.