Ordulu arıcılar kaza yaptı: 1 ölü

ASAYİŞ 16.06.2020 - 23:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1723+ kez okundu.
 

Ordulu arıcılar kaza yaptı: 1 ölü

Konya’nın Ilgın ilçesinde, minibüsün elektrik direğine çarpması sonucu Ordulu arıcı Erdal Yiğit, hayatını kaybetti.
Erdal Yiğit (47) idaresindeki 52 PB 929 plakalı minibüs, Konya'nın Ilgın ilçesinde TOKİ konutları girişinde yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, Polis ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Yiğit, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkartıldı. Kazada ağır yaralanan sürücü ile araçtaki Sebahattin Arslan (34), Turgay Bozkurt (38) ve Arslan Yiğit (38) ambulanslarla Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Erdal Yiğit, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan yaralılar Sebahattin Arslan ve Arslan Yiğit'in Konya'ya sevk edildiği, Turgay Bozkurt'un ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Konya’nın Ilgın ilçesinde, minibüsün elektrik direğine çarpması sonucu Ordulu arıcı Erdal Yiğit, hayatını kaybetti.

Erdal Yiğit (47) idaresindeki 52 PB 929 plakalı minibüs, Konya'nın Ilgın ilçesinde TOKİ konutları girişinde yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, Polis ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Yiğit, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkartıldı. Kazada ağır yaralanan sürücü ile araçtaki Sebahattin Arslan (34), Turgay Bozkurt (38) ve Arslan Yiğit (38) ambulanslarla Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Erdal Yiğit, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan yaralılar Sebahattin Arslan ve Arslan Yiğit'in Konya'ya sevk edildiği, Turgay Bozkurt'un ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.