OSKİ’den 2 Yılda Dev Hizmet

BÖLGE GÜNDEMİ 03.10.2021 - 22:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1447+ kez okundu.
 

OSKİ’den 2 Yılda Dev Hizmet

2 Yılda 19 İlçeye 583 Km Yeni İçme Suyu Hattı
      Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından geride bırakılan 2 yıllık süre içinde 19 ilçeye toplam 583 km’lik içme suyu hattı çalışması gerçekleştirildi.             Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından verdiği talimat ile il genelinde içme suyu problemini ortadan kaldırmak ve yerleşim ünitelerinin sağlıklı içme suyuna kavuşması için iki yıl önce başlayan çalışmalarda büyük başarı elde edildi.             Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından 19 ilçede yapılan içme suyu çalışmalarında Ordu-Ankara arasındaki mesafe kadar yeni içme suyu hattı çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların hizmete sunuldu.             2 YILDA 583 KM’LİK YENİ İÇME SUYU HATTI İLÇELERİMİZE KAZANDIRILDI         Ordu’nun 19 ilçesinde içme suyu çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, “ OSKİ ekiplerimiz ilçelerimizde koordineli bir şekilde çalışma yürütmeye ve vatandaşlarımızı temiz ve sağlıklı içme suyu ile buluşturmaya devam ediyor. Geride bıraktığımız iki yıllık sürede toplamda 583 km’lik yeni içme suyu hattını tamamlayarak faaliyete aldık. Bu önemli bir rakam. Bunun haricinde çalışmaların devam ettiği 132 km’lik yeni içme suyu hattı var. Bu yeni hattı da kısa süre içinde tamamlayarak milletimizin hizmetine sunacağız. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ’nin 19 ilçemizdeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Amacımız ilimizi ve ilçelerimizdeki alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak geleceğin Ordu’sunu oluşturmak” diye konuştu.  
2 Yılda 19 İlçeye 583 Km Yeni İçme Suyu Hattı

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından geride bırakılan 2 yıllık süre içinde 19 ilçeye toplam 583 km’lik içme suyu hattı çalışması gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından verdiği talimat ile il genelinde içme suyu problemini ortadan kaldırmak ve yerleşim ünitelerinin sağlıklı içme suyuna kavuşması için iki yıl önce başlayan çalışmalarda büyük başarı elde edildi.

 

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından 19 ilçede yapılan içme suyu çalışmalarında Ordu-Ankara arasındaki mesafe kadar yeni içme suyu hattı çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların hizmete sunuldu.

 

 

 

 

 

 

2 YILDA 583 KM’LİK YENİ İÇME SUYU HATTI İLÇELERİMİZE KAZANDIRILDI

 

 

 

 

Ordu’nun 19 ilçesinde içme suyu çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, “ OSKİ ekiplerimiz ilçelerimizde koordineli bir şekilde çalışma yürütmeye ve vatandaşlarımızı temiz ve sağlıklı içme suyu ile buluşturmaya devam ediyor. Geride bıraktığımız iki yıllık sürede toplamda 583 km’lik yeni içme suyu hattını tamamlayarak faaliyete aldık. Bu önemli bir rakam. Bunun haricinde çalışmaların devam ettiği 132 km’lik yeni içme suyu hattı var. Bu yeni hattı da kısa süre içinde tamamlayarak milletimizin hizmetine sunacağız. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ’nin 19 ilçemizdeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Amacımız ilimizi ve ilçelerimizdeki alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak geleceğin Ordu’sunu oluşturmak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.