OSKİ’den Ünye’ye 2,5 Yılda 138 Km’lik Altyapı

BÖLGE GÜNDEMİ 08.11.2021 - 23:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 940+ kez okundu.
 

OSKİ’den Ünye’ye 2,5 Yılda 138 Km’lik Altyapı

Ordu’nun altyapı ağını gelecek yıllara taşıma hedefiyle büyük yatırımlara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ), ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.
OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarının ayırma çalışmaları kentin her köşesinde hızla devam ediyor.           Sorunsuz altyapı ağı ile sağlıklı şehirleşmeye katkı sunan ve Ordu’nun altyapıda da örnek olmasını hedefleyen OSKİ, aradan geçen 2,5 yıllık süre içinde Ünye ilçesine önemli altyapı çalışmalarına imza attı. 2,5 yıllık süre içinde Ünye ilçesine 107.206 km içme suyu, 22.860 km kanalizasyon ve 8.050 km’lik yağmur suyu hattı çalışması yapıldı.           ÜNYE’NİN ALTYAPISINA NEŞTER VURULDU       Ordu’yu geleceğe taşıyacak altyapı hamleleriyle çalışmalarına yön veren Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü, Ordu’nun 19 ilçesinde başlattığı iyileştirme ve rehabilitasyon çalışmalarına devam ediyor. Ünye ilçesinde birçok mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çalışması gerçekleştiren OSKİ, 2,5 yıllık süre zarfında Ünye ilçesine 138 km’lik altyapı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.           GENEL MÜDÜR MURAT US ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDİYOR       Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerde sürdürülen çalışmaları yerinde takip eden OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Ünye ilçesinde yapımı devam eden kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağı müjdesini veren Genel Müdür Murat Us, ilçelerin sağlıklı bir altyapıya kavuşması için OSKİ Genel Müdürlüğünün gece-gündüz çalışmalarına devam ettiğini söyledi.           “19 İLÇEDE HEDEFİMİZ SAĞLAM ALTYAPI”       Zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan hatları yenileme çalışmalarının OSKİ ekipleri tarafından yapıldığını belirten OSKİ Genel Müdür Murat Us, “OSKİ ekiplerimiz tarafından 19 ilçemizde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tüm ilçelerimizi sağlam altyapı ile buluşturmak ve geleceğe daha sağlıklı bir temel oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda Ünye ilçemizde ekiplerimiz tarafından geride bıraktığımız 2,5 yıllık süre içinde toplamda 138 km’lik altyapı çalışmasını tamamlayarak milletimizin hizmetine sunduk. Ayrıca ilçemizde devam eden çalışmaları da ekiplerimizle yerinde takip ediyoruz. Hedefimiz temeli sağlam atılmış ilçelerle ilimizi geleceğe taşımak” diye konuştu.            
Ordu’nun altyapı ağını gelecek yıllara taşıma hedefiyle büyük yatırımlara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ), ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarının ayırma çalışmaları kentin her köşesinde hızla devam ediyor.

 

 

 

 

 

Sorunsuz altyapı ağı ile sağlıklı şehirleşmeye katkı sunan ve Ordu’nun altyapıda da örnek olmasını hedefleyen OSKİ, aradan geçen 2,5 yıllık süre içinde Ünye ilçesine önemli altyapı çalışmalarına imza attı. 2,5 yıllık süre içinde Ünye ilçesine 107.206 km içme suyu, 22.860 km kanalizasyon ve 8.050 km’lik yağmur suyu hattı çalışması yapıldı.

 

 

 

 

 

ÜNYE’NİN ALTYAPISINA NEŞTER VURULDU

 

 

 

Ordu’yu geleceğe taşıyacak altyapı hamleleriyle çalışmalarına yön veren Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü, Ordu’nun 19 ilçesinde başlattığı iyileştirme ve rehabilitasyon çalışmalarına devam ediyor. Ünye ilçesinde birçok mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çalışması gerçekleştiren OSKİ, 2,5 yıllık süre zarfında Ünye ilçesine 138 km’lik altyapı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

 

 

 

 

 

GENEL MÜDÜR MURAT US ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDİYOR

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerde sürdürülen çalışmaları yerinde takip eden OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Ünye ilçesinde yapımı devam eden kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağı müjdesini veren Genel Müdür Murat Us, ilçelerin sağlıklı bir altyapıya kavuşması için OSKİ Genel Müdürlüğünün gece-gündüz çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

 

 

 

 

 

“19 İLÇEDE HEDEFİMİZ SAĞLAM ALTYAPI”

 

 

 

Zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan hatları yenileme çalışmalarının OSKİ ekipleri tarafından yapıldığını belirten OSKİ Genel Müdür Murat Us, “OSKİ ekiplerimiz tarafından 19 ilçemizde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tüm ilçelerimizi sağlam altyapı ile buluşturmak ve geleceğe daha sağlıklı bir temel oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda Ünye ilçemizde ekiplerimiz tarafından geride bıraktığımız 2,5 yıllık süre içinde toplamda 138 km’lik altyapı çalışmasını tamamlayarak milletimizin hizmetine sunduk. Ayrıca ilçemizde devam eden çalışmaları da ekiplerimizle yerinde takip ediyoruz. Hedefimiz temeli sağlam atılmış ilçelerle ilimizi geleceğe taşımak” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.