Şehitlerimize özel program

KÜLTÜR 04.04.2018 - 13:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2292+ kez okundu.
 

Şehitlerimize özel program

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, düzenlediği programla şehitleri ilahilerle andı.
“Şehitlere Saygı Gecesi” adıyla 2. defa düzenlenen programda Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulan “Ünye Gönül Dostları” Türk tasavvuf müziği grubu, hem çalıp hem söyledikleri ilahiler ve Türk Tasavvuf Musikileri ile dinleyenleri mest etti. Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen gece Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Gece Müzik Yönetmeni ve Koro Şefi  Ender Eyüpoğlu’nun önderliğinde eserleri seslendiren koro dinleyicilerini büyüledi. Gecenin son eseri olan “Ölürüm Türkiyem” adlı eser ise izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Mürüvvet Vidinli Halk eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Muammer Coşkan geceye katılan davetlilere ayrı ayrı teşekkür ederek; “Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Büyük bir imtihanın içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. Kahraman ordumuz hem yurt içinde, hem de yurt dışında İslam’ın ve insanlığın baş belası terör belası ile amansız bir mücadele vermektedir. 50 yıldır ülkemizin başına bela olmuş olan bu vatan, millet, bayrak ve din düşmanları ülkemizi parçalamak, milletimizi bölmek, ezanı susturup, bayrağı indirmek arzusu ile yapmış oldukları terör eylemlerinden çok çektik. Bu yüzden hem ülke sınırları içinde hem de sınır ötesinde yapılmakta olan terörü bitirme hareketine katılan kahraman ordumuza rabbim güç, kuvvet ve zafer nasip etsin.Bu uğurda gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi. Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ,Siyasi Parti Başkanları, Ünye İlçe Emniyet Müdür Ahmet Aksu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal , sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.  
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, düzenlediği programla şehitleri ilahilerle andı.

“Şehitlere Saygı Gecesi” adıyla 2. defa düzenlenen programda Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulan “Ünye Gönül Dostları” Türk tasavvuf müziği grubu, hem çalıp hem söyledikleri ilahiler ve Türk Tasavvuf Musikileri ile dinleyenleri mest etti.

Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen gece Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Gece Müzik Yönetmeni ve Koro Şefi  Ender Eyüpoğlu’nun önderliğinde eserleri seslendiren koro dinleyicilerini büyüledi. Gecenin son eseri olan “Ölürüm Türkiyem” adlı eser ise izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Mürüvvet Vidinli Halk eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Muammer Coşkan geceye katılan davetlilere ayrı ayrı teşekkür ederek; “Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Büyük bir imtihanın içerisinde olduğumuzu düşünüyorum. Kahraman ordumuz hem yurt içinde, hem de yurt dışında İslam’ın ve insanlığın baş belası terör belası ile amansız bir mücadele vermektedir. 50 yıldır ülkemizin başına bela olmuş olan bu vatan, millet, bayrak ve din düşmanları ülkemizi parçalamak, milletimizi bölmek, ezanı susturup, bayrağı indirmek arzusu ile yapmış oldukları terör eylemlerinden çok çektik. Bu yüzden hem ülke sınırları içinde hem de sınır ötesinde yapılmakta olan terörü bitirme hareketine katılan kahraman ordumuza rabbim güç, kuvvet ve zafer nasip etsin.Bu uğurda gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.

Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ,Siyasi Parti Başkanları, Ünye İlçe Emniyet Müdür Ahmet Aksu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal , sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.