SODİMER "Anne Baba Okulu" 10 Ekim'de Ordu Aileleriyle Buluşacak

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2021 - 22:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 970+ kez okundu.
 

SODİMER "Anne Baba Okulu" 10 Ekim'de Ordu Aileleriyle Buluşacak

Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) tarafından başlatılan ve İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından desteklenen “Anne-Baba Okulu”, 10 Ekim Pazar günü Ordu'da ailelerle bir araya gelecek.
Ordu Valiliği ve SODİMER işbirliği ile gerçekleştirilecek “Anne-Baba Okulu” programında, alanında uzman akademisyenlerin konuşmalarına ve eğitimlerine yer verilecek. Prof. Dr. Süleyman Sadi Seferoğlu, dijital ebeveynlik, Doç. Dr. Gülçin Güven gelişimin kilometre taşları ve Doç. Dr. Nalan Kuru duygu dostu ebeveynlik konulu eğitimler verecek. SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan gerçekleştirilecek programla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Günümüz dünyası büyük bir hızla değişmekte ve dönüşmektedir. Bu dünya içerisinde çocuklar bir çok tehlike ve yeni durumlarla karşı karşıya kalırken anne babaların çocuklarının gelişimsel ihtiyaçlarına yönelik olarak psikolojik, sosyal ve akademik durumlarını anlamaları ise çok önemlidir. Çocukların yaşadıkları duyguların ve ihtiyaçlarının anlaşılması ve aileleri tarafından desteklenmesi için ise anne babaların kendilerini geliştirmeye, yenilikleri takip etmeye ve uzmanlardan destek almaya her zaman ihtiyaçları olacaktır. Bu amaçla yola çıkan SODİMER Anne-Baba Okulu, tüm ülkemizde bu eğitimleri sürdürmek için tüm paydaşlarımızın da desteğiyle bu program sayesinde on binlerce ebeveyne ulaşmayı hedeflemektedir." Programa katılan anne ve babalara katılım belgesi verilecek.
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) tarafından başlatılan ve İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından desteklenen “Anne-Baba Okulu”, 10 Ekim Pazar günü Ordu'da ailelerle bir araya gelecek.



Ordu Valiliği ve SODİMER işbirliği ile gerçekleştirilecek “Anne-Baba Okulu” programında, alanında uzman akademisyenlerin konuşmalarına ve eğitimlerine yer verilecek. Prof. Dr. Süleyman Sadi Seferoğlu, dijital ebeveynlik, Doç. Dr. Gülçin Güven gelişimin kilometre taşları ve Doç. Dr. Nalan Kuru duygu dostu ebeveynlik konulu eğitimler verecek.

SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan gerçekleştirilecek programla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Günümüz dünyası büyük bir hızla değişmekte ve dönüşmektedir. Bu dünya içerisinde çocuklar bir çok tehlike ve yeni durumlarla karşı karşıya kalırken anne babaların çocuklarının gelişimsel ihtiyaçlarına yönelik olarak psikolojik, sosyal ve akademik durumlarını anlamaları ise çok önemlidir. Çocukların yaşadıkları duyguların ve ihtiyaçlarının anlaşılması ve aileleri tarafından desteklenmesi için ise anne babaların kendilerini geliştirmeye, yenilikleri takip etmeye ve uzmanlardan destek almaya her zaman ihtiyaçları olacaktır. Bu amaçla yola çıkan SODİMER Anne-Baba Okulu, tüm ülkemizde bu eğitimleri sürdürmek için tüm paydaşlarımızın da desteğiyle bu program sayesinde on binlerce ebeveyne ulaşmayı hedeflemektedir."

Programa katılan anne ve babalara katılım belgesi verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.