Tavlı’dan, Başarılı Sporculara Ödül

SPOR 08.08.2019 - 10:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2412+ kez okundu.
 

Tavlı’dan, Başarılı Sporculara Ödül

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Avrupa ve Balkan Wushu – Kung Fu Şampiyonaları’nda dereceye giren Ünyeli sporcuları altınla ödüllendirdi. Kulüp başkanları ve hocalarıyla birlikte başarılı sporcuları makamında kabul eden Başkan Tavlı, spora ve sporculara desteklerinin her daim süreceğini ifade etti. -“Gencellerimizin başarılarıyla gururlanıyoruz”- Sporcuların Ünye’yi başarıyla temsil etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Tavlı, “Ünye Belediyesi olarak, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sportif faaliyetler içerisinde yer almaları ve başarılı olmaları için maddi ve manevi her türlü desteği sağlıyoruz. Gencellerimizin başarılarıyla gururlanıyoruz. Sportif alanda elde ettikleri başarılar ile Ünye’mizin gururu, aynı zamanda şehrimizin tanıtım elçileri olan bu genç sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda sporcularımızın başarısında büyük ölçüde katkısı ve emeği olan antrenörlerimizi, kulüp yöneticilerimizi kutluyor, sporcularımızdan yeni başarılar bekliyorum.” dedi. Başkan Tavlı, konuşmasının ardından Avrupa ve Balkan şampiyonalarında dereceye giren sporcular Ayfer Arslan, Ebru Güneş, Büşra Gümüş, Seda Kargoğlu, Yiğit Toprak, Feyza Kenser Kurt ve Gülnihal Çarkacı’yı altınla ödüllendirdi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Avrupa ve Balkan Wushu – Kung Fu Şampiyonaları’nda dereceye giren Ünyeli sporcuları altınla ödüllendirdi.

Kulüp başkanları ve hocalarıyla birlikte başarılı sporcuları makamında kabul eden Başkan Tavlı, spora ve sporculara desteklerinin her daim süreceğini ifade etti.

-“Gencellerimizin başarılarıyla gururlanıyoruz”-

Sporcuların Ünye’yi başarıyla temsil etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Tavlı, “Ünye Belediyesi olarak, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sportif faaliyetler içerisinde yer almaları ve başarılı olmaları için maddi ve manevi her türlü desteği sağlıyoruz. Gencellerimizin başarılarıyla gururlanıyoruz. Sportif alanda elde ettikleri başarılar ile Ünye’mizin gururu, aynı zamanda şehrimizin tanıtım elçileri olan bu genç sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda sporcularımızın başarısında büyük ölçüde katkısı ve emeği olan antrenörlerimizi, kulüp yöneticilerimizi kutluyor, sporcularımızdan yeni başarılar bekliyorum.” dedi.

Başkan Tavlı, konuşmasının ardından Avrupa ve Balkan şampiyonalarında dereceye giren sporcular Ayfer Arslan, Ebru Güneş, Büşra Gümüş, Seda Kargoğlu, Yiğit Toprak, Feyza Kenser Kurt ve Gülnihal Çarkacı’yı altınla ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.