Temiz; "Sonuna kadar arkasındayız"

SİYASET 10.11.2019 - 16:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2160+ kez okundu.
 

Temiz; "Sonuna kadar arkasındayız"

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, “İdris Bey için hiç kimse vatanına ihanet etti diyemiyor. Ne diyor; taklacı… Sonuna kadar da İdris Beyin arkasında duracağız” dedi.
Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, “İdris Bey için hiç kimse vatanına ihanet etti diyemiyor. Hırsızlık, yolsuzluk yaptı diyemiyor. Ne diyor; taklacı… Sonuna kadar da İdris Beyin arkasında duracağız” dedi.   Saadet Partisi 7'nci Olağan Büyük Kongresi’nde AK Parti’den istifa eden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi seçildi. Şahin’in GİK üyesi olmasına hem parti içinden hem de parti dışından gelen eleştirilere SP Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz cevap verdi. Eski dedikoduları tekrar gündeme getiriyorlar Temiz, eleştirilere itibar etmediklerini de ifade ederek, “Dışarıdaki insanlar her zaman onun hakkındaki eski dedikoduları tekrar gündeme getiriyorlar.  Bunların bizim karşımızda hiçbir hukuki veya sosyal değeri yok. Biz bunlara itibar etmiyoruz. İdris Bey için hiç kimse vatanına ihanet etti diyemiyor. Hırsızlık, yolsuzluk yaptı diyemiyor. Milletin hakkını, hukukunu yedi diye bir şey diyemiyor. Ne diyor; taklacı… Kendisini siyasette rakip olarak görenler veya İdris Beyin bulunduğu alana siyasi bir teveccühün olacağını görenler bu şekilde karalamaya çalışıp, itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Bunların vatandaş nezdinde karşılığı olmadığını da 31 Mart seçimlerinde gördük. Ordu halkı çok ciddi anlamda kendisine sahip çıktı. Netice olarak seçilmemiş olsa dahi Saadet Partisi’nin yüzde 2,5-3’lük yurt çapındaki oyuna baktığımızda biz Ordu çok ciddi anlamda kendisiyle oy aldık. Bu da Ordu halkının kendisine sahip çıkığını gösterir. Diğerlerinin ne söylediği bizim için bir şey ifade etmiyor. Biz onlara takılıp kalacak değiliz. Yolumuza bakacağız. Sonuna kadar da İdris Beyin arkasında duracağız” şeklinde konuştu. 
Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, “İdris Bey için hiç kimse vatanına ihanet etti diyemiyor. Ne diyor; taklacı… Sonuna kadar da İdris Beyin arkasında duracağız” dedi.

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, “İdris Bey için hiç kimse vatanına ihanet etti diyemiyor. Hırsızlık, yolsuzluk yaptı diyemiyor. Ne diyor; taklacı… Sonuna kadar da İdris Beyin arkasında duracağız” dedi.

 

Saadet Partisi 7'nci Olağan Büyük Kongresi’nde AK Parti’den istifa eden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi seçildi. Şahin’in GİK üyesi olmasına hem parti içinden hem de parti dışından gelen eleştirilere SP Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz cevap verdi.

Eski dedikoduları tekrar gündeme getiriyorlar

Temiz, eleştirilere itibar etmediklerini de ifade ederek, “Dışarıdaki insanlar her zaman onun hakkındaki eski dedikoduları tekrar gündeme getiriyorlar.  Bunların bizim karşımızda hiçbir hukuki veya sosyal değeri yok. Biz bunlara itibar etmiyoruz. İdris Bey için hiç kimse vatanına ihanet etti diyemiyor. Hırsızlık, yolsuzluk yaptı diyemiyor. Milletin hakkını, hukukunu yedi diye bir şey diyemiyor. Ne diyor; taklacı… Kendisini siyasette rakip olarak görenler veya İdris Beyin bulunduğu alana siyasi bir teveccühün olacağını görenler bu şekilde karalamaya çalışıp, itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Bunların vatandaş nezdinde karşılığı olmadığını da 31 Mart seçimlerinde gördük. Ordu halkı çok ciddi anlamda kendisine sahip çıktı. Netice olarak seçilmemiş olsa dahi Saadet Partisi’nin yüzde 2,5-3’lük yurt çapındaki oyuna baktığımızda biz Ordu çok ciddi anlamda kendisiyle oy aldık. Bu da Ordu halkının kendisine sahip çıkığını gösterir. Diğerlerinin ne söylediği bizim için bir şey ifade etmiyor. Biz onlara takılıp kalacak değiliz. Yolumuza bakacağız. Sonuna kadar da İdris Beyin arkasında duracağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.