Tuncay SONEL’in 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 02.05.2021 - 17:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1947+ kez okundu.
 

Tuncay SONEL’in 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.
Türkiye'de ilk kez 1923'te resmî olarak kutlanan,  2008 yılı Nisan ayında, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiş bayramımız, 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de yasalaşarak resmi tatil ilan edilmiştir. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmaların ülkemizi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır.    1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün, bayram havasında geçmesini, kardeşliğin ve dayanışmanın pekişmesine vesile olmasını diliyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün işçi ve emekçilere hayırlar getirmesini diliyor; bu bayramın barış içinde yaşanacak daha güzel bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını temenni ediyor; emek ve alınteri ile ekmeğini kazanan ;Ülkemizin kalkınmasında ,üretimde çok önemli yerleri olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bu özel günleri kutlu olsun.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.

Türkiye'de ilk kez 1923'te resmî olarak kutlanan,  2008 yılı Nisan ayında, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiş bayramımız, 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de yasalaşarak resmi tatil ilan edilmiştir. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmaların ülkemizi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. 

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün, bayram havasında geçmesini, kardeşliğin ve dayanışmanın pekişmesine vesile olmasını diliyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün işçi ve emekçilere hayırlar getirmesini diliyor; bu bayramın barış içinde yaşanacak daha güzel bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını temenni ediyor; emek ve alınteri ile ekmeğini kazanan ;Ülkemizin kalkınmasında ,üretimde çok önemli yerleri olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bu özel günleri kutlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.