“TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz?”

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.11.2019 - 22:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1606+ kez okundu.
 

“TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz?”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “TÜVTÜRK araç muayene fiyatları inanılmaz yüksek. Siz TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz” diye sordu.
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “TÜVTÜRK araç muayene fiyatları inanılmaz yüksek. TÜVTÜRK'te otomobil ve minibüs 280 lira, otobüs, kamyon 377 liradır. Sizin insan sağlığına mı yeteri kadar değer vermiyorsunuz yoksa TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz” diye sordu. CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) okul servisi esnaflarının sorunlarını dile getirdi. Araç muayene istasyonlarının fahiş fiyatlarını da gündeme alan Adıgüzel, “Okul servislerinde ‘okul taşıtı’ ibaresinin Millî Eğitim Bakanlığı genelgesiyle zorunludur. Öte yandan, bu taşıtlar muayene zamanı gelip muayene istasyonuna gittiğinde bu yazı nedeniyle muayeneden geçememektedir. İçerisinde Ordu'nun da bulunduğu birçok ilden servis esnafından yoğun şikâyet gelmektedir. Millî Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı, artık aranızda bir karar verin. Servis esnafı ‘okul taşıtı’ ibaresini koyacak mı, çıkaracak mı? Bir çocuk uzmanı, bir dahiliye uzmanı, bir kalp uzmanı yirmi üç sene eğitim görüyor, 30 yaşında uzman oluyor; bunların muayenesi, yanındaki laborantın tahlili, hemşiresi, sekreteri, hepsi için devlet hastaneye sadece 30 lira ödüyor ama bu TÜVTÜRK araç muayene fiyatları inanılmaz yüksek. TÜVTÜRK'te otomobil ve minibüs 280 lira, otobüs, kamyon 377 liradır. Sizin insan sağlığına mı yeteri kadar değer vermiyorsunuz yoksa TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz” ifadelerinde bulundu.
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “TÜVTÜRK araç muayene fiyatları inanılmaz yüksek. Siz TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz” diye sordu.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “TÜVTÜRK araç muayene fiyatları inanılmaz yüksek. TÜVTÜRK'te otomobil ve minibüs 280 lira, otobüs, kamyon 377 liradır. Sizin insan sağlığına mı yeteri kadar değer vermiyorsunuz yoksa TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz” diye sordu.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) okul servisi esnaflarının sorunlarını dile getirdi. Araç muayene istasyonlarının fahiş fiyatlarını da gündeme alan Adıgüzel, “Okul servislerinde ‘okul taşıtı’ ibaresinin Millî Eğitim Bakanlığı genelgesiyle zorunludur. Öte yandan, bu taşıtlar muayene zamanı gelip muayene istasyonuna gittiğinde bu yazı nedeniyle muayeneden geçememektedir. İçerisinde Ordu'nun da bulunduğu birçok ilden servis esnafından yoğun şikâyet gelmektedir. Millî Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı, artık aranızda bir karar verin. Servis esnafı ‘okul taşıtı’ ibaresini koyacak mı, çıkaracak mı? Bir çocuk uzmanı, bir dahiliye uzmanı, bir kalp uzmanı yirmi üç sene eğitim görüyor, 30 yaşında uzman oluyor; bunların muayenesi, yanındaki laborantın tahlili, hemşiresi, sekreteri, hepsi için devlet hastaneye sadece 30 lira ödüyor ama bu TÜVTÜRK araç muayene fiyatları inanılmaz yüksek. TÜVTÜRK'te otomobil ve minibüs 280 lira, otobüs, kamyon 377 liradır. Sizin insan sağlığına mı yeteri kadar değer vermiyorsunuz yoksa TÜVTÜRK'te vatandaşı mı soyduruyorsunuz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.