Ünye 1957 Spor'a Dev Destek

SPOR 15.08.2019 - 12:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2614+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor'a Dev Destek

Ünye 1957 Spor'a İş Adamı Aydın Yazgı'dan dev destek geldi.
Yazgı İnşaatta gerçekleşen anlaşma ile  kulübe sponsor olan Yazgı İnşaat Sahibi Aydın Yazgı," Ünye için Ünye'nin takımı için her zaman desteklerimizin olacağını söyleyebiliriz. Bu takım Ünye'nin ve Ünyelilerindir "dedi. Kulübün 2019-2020 sezonuna sponsorluk sağlayarak destek olan iş adamı bütün futbol severlerin taktirini topladı.   Sözleşme öncesi konuşan Kulüp Başkanı Hamza Alp,"Aydın Yazgı abimizle bir sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Ünye 1957 Spor'un dört formasından bir tanesine Yazgı İnşaat'ın reklamını koymuş olduk. Bu zamanda gerçekten herkesin birbirine ihtiyacı var. Bu ihtiyaç döneminde de elini taşın altına koyan Yazgı İnşaat Aydın Yazgı'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Ünye 1957 Spor'a İş Adamı Aydın Yazgı'dan dev destek geldi.

Yazgı İnşaatta gerçekleşen anlaşma ile  kulübe sponsor olan Yazgı İnşaat Sahibi Aydın Yazgı," Ünye için Ünye'nin takımı için her zaman desteklerimizin olacağını söyleyebiliriz. Bu takım Ünye'nin ve Ünyelilerindir "dedi.

Kulübün 2019-2020 sezonuna sponsorluk sağlayarak destek olan iş adamı bütün futbol severlerin taktirini topladı.

 

Sözleşme öncesi konuşan Kulüp Başkanı Hamza Alp,"Aydın Yazgı abimizle bir sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Ünye 1957 Spor'un dört formasından bir tanesine Yazgı İnşaat'ın reklamını koymuş olduk. Bu zamanda gerçekten herkesin birbirine ihtiyacı var. Bu ihtiyaç döneminde de elini taşın altına koyan Yazgı İnşaat Aydın Yazgı'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.