Ünye 1957 Spor'dan Emre Açıkgöz sürprizi

SPOR 17.06.2018 - 10:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2292+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor'dan Emre Açıkgöz sürprizi

Dış transfere erken başladıktan sonra bir süre sessiz bekleyişe giren Ünye 1957 Spor'dan Emre Açıkgöz sürprizi geldi.
Yeşil-beyazlılar Zara Belediyespor ve Yeni Orduspor forması ile BAL Ligi şampiyonluğu yaşayan tecrübeli stoper oyuncusu Emre Açıkgöz ile anlaşmaya vardı. Diğer yandan daha önce Adıyaman 1954 Spor'dan transfer edilen stoper oyuncu Mehmet Ali Yakışık ile de yollar ayrıldı. BAL Liginde gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Ünye 1957 Spor'da transfer harekatı yeniden başladı. İç ve dış transfere erken başlayan ve bir süredir de transferde sessiz günler geçiren yeşil-beyazlılar sessizliği tecrübeli stoper Emre Açıkgöz ile bozdu. Futbol Sivas Demirspor alt yapısında başlayan Emre Açıkgöz, BAL Liginde Zara Belediyespor ile ilk şampiyonluğunu yaşadı. Önceki sezon Yeni Orduspor forması ile bir kez daha BAL Ligi şampiyonluğu yaşayan tecrübeli stoper oyuncu geçtiğimiz sezon başı mor-beyazlı takımla profesyonel olmuştu. Yeni Orduspor ile Türkiye Kupası ve 3. Lig'de 7 maça çıkan Emre Açıkgöz daha sonra kontenjan oyuncu engeline takılarak kadroda kendine yer bulamayınca karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Tekrar amatöre dönüş yaparak BAL Liginde Hekimoğlu Doğanspor'un yolunu tutan Emre Açıkgöz burada 10 maçta forma giydi. Ünye 1957 Spor'un yeni transferi Emre Açıkgöz, kariyerinde 161 BAL Ligi maçına çıkarak 15 gol kaydetti ve 2 şampiyonluk yaşadı. 3. Lig'de 6 ve Türkiye Kupasında ise 4 maça çıkan tecrübeli stoper Emre Açıkgöz gelecek sezon Ünye 1957 Spor formasıyla BAL Ligi'nde bir kez daha şampiyonluk mücadelesi verecek.  
Dış transfere erken başladıktan sonra bir süre sessiz bekleyişe giren Ünye 1957 Spor'dan Emre Açıkgöz sürprizi geldi.

Yeşil-beyazlılar Zara Belediyespor ve Yeni Orduspor forması ile BAL Ligi şampiyonluğu yaşayan tecrübeli stoper oyuncusu Emre Açıkgöz ile anlaşmaya vardı. Diğer yandan daha önce Adıyaman 1954 Spor'dan transfer edilen stoper oyuncu Mehmet Ali Yakışık ile de yollar ayrıldı.

BAL Liginde gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Ünye 1957 Spor'da transfer harekatı yeniden başladı. İç ve dış transfere erken başlayan ve bir süredir de transferde sessiz günler geçiren yeşil-beyazlılar sessizliği tecrübeli stoper Emre Açıkgöz ile bozdu. Futbol Sivas Demirspor alt yapısında başlayan Emre Açıkgöz, BAL Liginde Zara Belediyespor ile ilk şampiyonluğunu yaşadı. Önceki sezon Yeni Orduspor forması ile bir kez daha BAL Ligi şampiyonluğu yaşayan tecrübeli stoper oyuncu geçtiğimiz sezon başı mor-beyazlı takımla profesyonel olmuştu. Yeni Orduspor ile Türkiye Kupası ve 3. Lig'de 7 maça çıkan Emre Açıkgöz daha sonra kontenjan oyuncu engeline takılarak kadroda kendine yer bulamayınca karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Tekrar amatöre dönüş yaparak BAL Liginde Hekimoğlu Doğanspor'un yolunu tutan Emre Açıkgöz burada 10 maçta forma giydi.

Ünye 1957 Spor'un yeni transferi Emre Açıkgöz, kariyerinde 161 BAL Ligi maçına çıkarak 15 gol kaydetti ve 2 şampiyonluk yaşadı. 3. Lig'de 6 ve Türkiye Kupasında ise 4 maça çıkan tecrübeli stoper Emre Açıkgöz gelecek sezon Ünye 1957 Spor formasıyla BAL Ligi'nde bir kez daha şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.