Ünye 1957 Spor'un rakibi Sungurlu Belediyespor!

SPOR 15.12.2018 - 22:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1067+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor'un rakibi Sungurlu Belediyespor!

Lider Yozgatspor 1959 FK'nın 5 puan gerisinden zirve yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Pazar günü taraftarının önünde Sungurlu Belediyespor'u konuk edecek.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta devre arası öncesi takımlar son maçlarına çıkıp son kozlarını paylaşacaklar ve tatile girecekler. Lider Yozgatspor 1959 FK'nın 5 puan gerisinden zirve yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Pazar günü taraftarının önünde Sungurlu Belediyespor'u konuk edecek. Yönetimsel sorun sürecini atlatmayı bekleyen ve bazı oyuncularının takımdan ayrılması ile sarsılan Ünye 1957 Spor, Sungurlu Belediyespor sınavı sonrası devre arasına girecek. Ligin ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyarak her şeye rağmen şampiyonluk yarışından kopmayan yeşil-beyazlılar Pazar günü coşkulu taraftarının önünde grupta 6 puanla sondan ikinci sıradaki Sungurlu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ünye Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Maçın hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar bu maçı da kazanarak ilk devreyi lider Yozgatspor 1959 FK'nın ardından ikinci sırada tamamlayacak. Hem en yakın rakipleri Ladik Belediyespor ve Altınordu Belediyespor ile arasındaki 6 puanlık farkı korumak hem de zirve ile arasındaki 5 puanlık farkın açılmaması için Sungurlu Belediyespor maçını kazanarak devre arasına girmek isteyen Ünye 1957 Spor'un bu maçı kazanmanın yanında bir kulağı da Yozgat'ta oynanacak maçta olacak. Yozgatspor 1959 FK ile Altınordu Belediyespor arasında oynanacak maçta ev sahibi takımın olası puan kaybını da bekleyecek olan yeşil-beyazlılar devre arasına girerken bir bakıma şampiyonluk yarışında daha da umutlanmak isteyecek. Ünye Şehir Stadı'nda oynanacak Ünye 1957 Spor-Sungurlu Belediyespor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri yine Ankara Bölgesinden Ahmet Can Güdül ve Deniz Ersin Çelik, 4.hakem ise Betül Baykan. Ünye 1957 Spor'un Sungurlu Belediyespor ile oynayacağı mücadelede takımdan ayrılan Gabon asıllı Fransız oyuncu Ndong Meye Laurys ve takımla yolları önceki hafta ayrılan Devran Çamurdaş ve Reha Yaylı bulunmayacaklar.   Ünye 1957 Spor geride kalan 12 haftada oynadığı 11 lig maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 26 puan topladı. Rakip fileleri 21 kez havalandıran yeşil-beyazlılar kalesinde 8 gol gördü ve grupta en az gol yiyen 3 takımdan bir tanesi oldu. Rakibi Sungurlu Belediyespor ise 11 maçta sadece bir kez galip gelebildi. 3 maçını da berabere bitiren Sungurlu Belediyespor, attığı 9 gole karşılık kalesinde 26 gol gördü. Grupta 12. sırada kendine yer bulan Sungurlu temsilcisi Sungurlu Belediyespor, 7 maçtan yenilgi ile ayrıldı.
Lider Yozgatspor 1959 FK'nın 5 puan gerisinden zirve yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Pazar günü taraftarının önünde Sungurlu Belediyespor'u konuk edecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta devre arası öncesi takımlar son maçlarına çıkıp son kozlarını paylaşacaklar ve tatile girecekler. Lider Yozgatspor 1959 FK'nın 5 puan gerisinden zirve yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Pazar günü taraftarının önünde Sungurlu Belediyespor'u konuk edecek.

Yönetimsel sorun sürecini atlatmayı bekleyen ve bazı oyuncularının takımdan ayrılması ile sarsılan Ünye 1957 Spor, Sungurlu Belediyespor sınavı sonrası devre arasına girecek. Ligin ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyarak her şeye rağmen şampiyonluk yarışından kopmayan yeşil-beyazlılar Pazar günü coşkulu taraftarının önünde grupta 6 puanla sondan ikinci sıradaki Sungurlu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ünye Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

Maçın hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar bu maçı da kazanarak ilk devreyi lider Yozgatspor 1959 FK'nın ardından ikinci sırada tamamlayacak. Hem en yakın rakipleri Ladik Belediyespor ve Altınordu Belediyespor ile arasındaki 6 puanlık farkı korumak hem de zirve ile arasındaki 5 puanlık farkın açılmaması için Sungurlu Belediyespor maçını kazanarak devre arasına girmek isteyen Ünye 1957 Spor'un bu maçı kazanmanın yanında bir kulağı da Yozgat'ta oynanacak maçta olacak. Yozgatspor 1959 FK ile Altınordu Belediyespor arasında oynanacak maçta ev sahibi takımın olası puan kaybını da bekleyecek olan yeşil-beyazlılar devre arasına girerken bir bakıma şampiyonluk yarışında daha da umutlanmak isteyecek.

Ünye Şehir Stadı'nda oynanacak Ünye 1957 Spor-Sungurlu Belediyespor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri yine Ankara Bölgesinden Ahmet Can Güdül ve Deniz Ersin Çelik, 4.hakem ise Betül Baykan.

Ünye 1957 Spor'un Sungurlu Belediyespor ile oynayacağı mücadelede takımdan ayrılan Gabon asıllı Fransız oyuncu Ndong Meye Laurys ve takımla yolları önceki hafta ayrılan Devran Çamurdaş ve Reha Yaylı bulunmayacaklar.

 

Ünye 1957 Spor geride kalan 12 haftada oynadığı 11 lig maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 26 puan topladı. Rakip fileleri 21 kez havalandıran yeşil-beyazlılar kalesinde 8 gol gördü ve grupta en az gol yiyen 3 takımdan bir tanesi oldu. Rakibi Sungurlu Belediyespor ise 11 maçta sadece bir kez galip gelebildi. 3 maçını da berabere bitiren Sungurlu Belediyespor, attığı 9 gole karşılık kalesinde 26 gol gördü. Grupta 12. sırada kendine yer bulan Sungurlu temsilcisi Sungurlu Belediyespor, 7 maçtan yenilgi ile ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.