Ünye Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

KÜLTÜR 16.05.2018 - 09:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5336+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

Ünye Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinliklerinin 7.si başladı.
Etkinlikler kapsamında yine her yıl olduğu gibi toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. Ünye Yunus Emre parkında düzenlenen toplu sünnet şöleninde 21 çocuk erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Organizasyonda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözlerine Gazze’de İsrail tarafından Filistinlilere yaşatılan dramla başladı. İsrail’in uyguladığı katliamın bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Başkan Çamyar, yaşananları şiddetle kınadıklarını ve Ramazan ayına b uruk girdiklerini söyledi. Toplu sünnet şöleninde erkekliğe ilk adımlarını atan 21 çocuğa bir ömür boyu sağlık ve başarı dileyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ailelerini ise tebrik etti. Toplu sünnet şöleni daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti. Yapılan duaların ardından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler. Çocuklar daha sonra üstü açık otobüsle şehir turuna çıkarılarak unutulmaz bir gün yaşadılar. 
Ünye Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinliklerinin 7.si başladı.

Etkinlikler kapsamında yine her yıl olduğu gibi toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Ünye Yunus Emre parkında düzenlenen toplu sünnet şöleninde 21 çocuk erkekliğe ilk adımını atmış oldu.

Organizasyonda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözlerine Gazze’de İsrail tarafından Filistinlilere yaşatılan dramla başladı. İsrail’in uyguladığı katliamın bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Başkan Çamyar, yaşananları şiddetle kınadıklarını ve Ramazan ayına b uruk girdiklerini söyledi.

Toplu sünnet şöleninde erkekliğe ilk adımlarını atan 21 çocuğa bir ömür boyu sağlık ve başarı dileyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ailelerini ise tebrik etti.

Toplu sünnet şöleni daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti.

Yapılan duaların ardından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Çocuklar daha sonra üstü açık otobüsle şehir turuna çıkarılarak unutulmaz bir gün yaşadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.