Ünye'de Gençlik Bayramı Kutlamaları

BÖLGE GÜNDEMİ 20.05.2020 - 13:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2436+ kez okundu.
 

Ünye'de Gençlik Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı Koronavirüs tedbirleri kapsamında sade törenlerle ve az katılımlarla kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu Atatürk anıtına çelenk koyarken saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi. Törene Müdür Kuyumcu’nun yanı sıra İlçe Spor Müdürlüğü antrenörleri ile kulüp başkanları katıldı. 19 Mayıs kutlamalarında ise Ünye İskele Mevkii’nde Ünye Su Sporları Kulübü Derneği tarafından kısa bir etkinlik yapıldı. Sporcular Yalı Mevkii’nden Ünye İskelesi’ne kadar kano ve teknelerle gezinti düzenleyerek Türk Bayrağı açtılar. İskele’den gösteriyi izleyenler ise alkışlakla karşılık verdi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı Koronavirüs tedbirleri kapsamında sade törenlerle ve az katılımlarla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu Atatürk anıtına çelenk koyarken saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Törene Müdür Kuyumcu’nun yanı sıra İlçe Spor Müdürlüğü antrenörleri ile kulüp başkanları katıldı.

19 Mayıs kutlamalarında ise Ünye İskele Mevkii’nde Ünye Su Sporları Kulübü Derneği tarafından kısa bir etkinlik yapıldı. Sporcular Yalı Mevkii’nden Ünye İskelesi’ne kadar kano ve teknelerle gezinti düzenleyerek Türk Bayrağı açtılar. İskele’den gösteriyi izleyenler ise alkışlakla karşılık verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.