Ünye’de Muhtar Evlerine Bir Yenisi Daha Eklendi

YAŞAM 29.03.2018 - 22:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2423+ kez okundu.
 

Ünye’de Muhtar Evlerine Bir Yenisi Daha Eklendi

Ünye Belediyesi’nin Muhtarlar için eski Ünye evi tarzında inşa ettiği muhtar evlerinden bir tanesini de Burunucu Mahallesi’nde hizmete sundu.
Göreve geldiği 2014 yılından itibaren “Muhtarlarımız En Yakın Mesai Arkadaşlarımız” diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kent merkezinde birçok mahallede mimarisi ile dikkat çeken ve beğeni toplayan Muhtar Evleri inşa ettirdi. Saraçlı, Kaledere, Çınarlık, Liseler, Orta Yılmazlar mahallelerinin ardından son olarak Burunucu mahallesinde inşa edilen muhtar evi hizmete girdi. Eski Ünye evleri mimarisinde inşa edilen Muhtar evlerin 2 kattan oluşuyor. İlk katında ofis ve mutfak bulunan Muhtar evlerinin üst katında ise evrak depolama için bir bölüm yer alıyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, üst mahallelerde ise yine muhtarların çalışma ofisleri noktasında destek sağlıyor. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Burunucu Mahallesinde yapımı tamamlanan Muhtar Evinde mahalle Muhtarı Arif Takıcı ile bir araya geldi. Ziyarette muhtar takıcı Başkan Çamyar’a Ünye Belediyesinin mahallede yaptığı çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Ünye Belediyesi’nin muhtar evleri çalışmasının son derece değerli olduğunu belirten Takıcı, “Ofislerimiz bizlere ve vatandaşlarımıza yakışır bir ortam sağladı, bu nedenle çok teşekkür ediyorum” dedi. Takıcı ayrıca, Ünye Belediyesinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar tüm birimleri ile son derece uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek ayrıca teşekkür etti. Ünye’nin her noktasına dokunduklarını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise başta Muhtarlar için Dernek binası tahsisi olmak üzere muhtar evleri ile birlikte mesai arkadaşları olarak gördükleri muhtarlar için önemli çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Burunucu mahalle muhtarı Arif Takıcı’dan da övgü ile söz eden Başkan Çamyar, Takıcı’nın kendisini bir şeye adayıp bu uğurda fedakârca çalışan çok ender insanlardan biri olduğunu söyledi.  
Ünye Belediyesi’nin Muhtarlar için eski Ünye evi tarzında inşa ettiği muhtar evlerinden bir tanesini de Burunucu Mahallesi’nde hizmete sundu.

Göreve geldiği 2014 yılından itibaren “Muhtarlarımız En Yakın Mesai Arkadaşlarımız” diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kent merkezinde birçok mahallede mimarisi ile dikkat çeken ve beğeni toplayan Muhtar Evleri inşa ettirdi.

Saraçlı, Kaledere, Çınarlık, Liseler, Orta Yılmazlar mahallelerinin ardından son olarak Burunucu mahallesinde inşa edilen muhtar evi hizmete girdi.

Eski Ünye evleri mimarisinde inşa edilen Muhtar evlerin 2 kattan oluşuyor. İlk katında ofis ve mutfak bulunan Muhtar evlerinin üst katında ise evrak depolama için bir bölüm yer alıyor.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, üst mahallelerde ise yine muhtarların çalışma ofisleri noktasında destek sağlıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Burunucu Mahallesinde yapımı tamamlanan Muhtar Evinde mahalle Muhtarı Arif Takıcı ile bir araya geldi. Ziyarette muhtar takıcı Başkan Çamyar’a Ünye Belediyesinin mahallede yaptığı çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Ünye Belediyesi’nin muhtar evleri çalışmasının son derece değerli olduğunu belirten Takıcı, “Ofislerimiz bizlere ve vatandaşlarımıza yakışır bir ortam sağladı, bu nedenle çok teşekkür ediyorum” dedi. Takıcı ayrıca, Ünye Belediyesinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar tüm birimleri ile son derece uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek ayrıca teşekkür etti.

Ünye’nin her noktasına dokunduklarını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise başta Muhtarlar için Dernek binası tahsisi olmak üzere muhtar evleri ile birlikte mesai arkadaşları olarak gördükleri muhtarlar için önemli çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Burunucu mahalle muhtarı Arif Takıcı’dan da övgü ile söz eden Başkan Çamyar, Takıcı’nın kendisini bir şeye adayıp bu uğurda fedakârca çalışan çok ender insanlardan biri olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.