Ünye’de Yayaya Araç Çarptı

ASAYİŞ 27.10.2019 - 16:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1929+ kez okundu.
 

Ünye’de Yayaya Araç Çarptı

Ünye’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Kaza Yüceler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ünye’den  Fatsa istikametine gitmekte olan F. A. idaresindeki 33 DIP 69 plakalı araç, yolun karşısına geçmekte olan 60 yaşındaki Ayşe Duman’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık metrelerce sürüklenen yaşlı kadın kaza sonrası ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ayşe Duman Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Samsun- Ordu karayolunda kısa bir süre trafik tek şeritten verilirken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Ünye’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza Yüceler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ünye’den  Fatsa istikametine gitmekte olan F. A. idaresindeki 33 DIP 69 plakalı araç, yolun karşısına geçmekte olan 60 yaşındaki Ayşe Duman’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık metrelerce sürüklenen yaşlı kadın kaza sonrası ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ayşe Duman Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle Samsun- Ordu karayolunda kısa bir süre trafik tek şeritten verilirken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.