“Ünye, klavye başından yönetilmiyor”

SİYASET 20.10.2018 - 22:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1804+ kez okundu.
 

“Ünye, klavye başından yönetilmiyor”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Muhtarlar Günü” dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Ünye, klavye başından yönetilmiyor.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Muhtarlar Günü” dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Ünye’de toplasanız sayıları 50 kişi bulmayan bazı güruhlar akıllarınca siyasete yön vermeye çalışıyorlar. Ünye, klavye başından yönetilmiyor.” dedi. “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye çalışmaları ve gündeme ilişkin konulara değindi. -“Kıt kaynaklara rağmen kentin çehresini değiştirdik”- Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte Ünye Belediyesi’nin gelirlerinin ciddi anlamda düştüğünü hatırlatan Başkan Çamyar, “Yepyeni kaynaklar üretmek suretiyle kentimizin çehresini değiştirdik. Sahil dış cephe giydirme çalışması, alışveriş merkezi, Orta Çarşı, Kazancılar Caddesi, Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi, Kültür Yolu projesi kapsamında ki restorasyonlar, Tabakhane Deresi ıslah çalışması, yepyeni bulvarlar ve yollar, altyapı çalışmaları, doğalgaz çalışmaları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Kapalı Çarşı, tapu problemlerinin çözümü gibi yıllara sirayet eden birçok probleme köklü çözümler ürettik.” dedi. -“Beton santrali 15 gün sonra üretime başlayacak”- Ünye’de başta beton yol yapımı olmak üzere birçok projede maliyetleri ciddi oranda düşürecek olan beton santrali yapımının devam ettiğini belirten Çamyar, “15 gün sonra üretime başlayacak olan beton santrali sonrası beton yol yapım maliyetlerinin düşmesiyle birlikte çok daha fazla yol hizmeti devreye girecek. Ayrıca geçtiğimiz yıl devreye alınan ve 7/24 üretim yapan konkasör şantiyesi ile malzemeli yol bakım maliyetleri de aynı oranda düştü.” diye konuştu. -“Sel afeti sonrası yaptığımız konkasör şantiyesinin faydasını gördük”- Ünye Belediyesi olarak devreye alınan konkasör şantiyesinde yol bakım malzemesi üretildiğini ve bunun faydasını geçtiğimi ağustos ayında yaşanan sel afetinde gördüklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Sel afetinde Ünye Belediyesi 18 milyon lira zarara uğradı ve 718 kilometre yol zarar gördü. Bu süreçte Ünye Belediyesi’ne AFAD’tan herhangi bir yardım gelmedi ve tüm bu hasar büyük ölçüde belediye imkânları ile çözüldü. Bu süreçte yol bakım malzemesi üreten konkasör şantiyemiz büyük önem arz etti. Önünü gören ve planlamasını ona göre yapan bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz.” dedi. -“Ünye ya da Türkiye klavye başından yönetilmiyor”-   Sosyal medya üzerinden dedikodu üretildiğini ifade eden Başkan Çamyar, “Bilgisayar ya da cep telefonu klavyesinin başında olanlar ne Ünye’yi ne de Türkiye’yi yönetmiyor ve yönetemez. Vatandaşın derdi ile dertlenmeyen ve umurunda bile olmayan, Ünye’de toplasanız sayıları 50 kişi bulmayan bazı güruhlar akıllarınca siyasete yön vermeye çalışıyorlar. Bunlara hiç aldırmadan emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Muhtarlar Günü” dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Ünye, klavye başından yönetilmiyor.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Muhtarlar Günü” dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Ünye’de toplasanız sayıları 50 kişi bulmayan bazı güruhlar akıllarınca siyasete yön vermeye çalışıyorlar. Ünye, klavye başından yönetilmiyor.” dedi.

“19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye çalışmaları ve gündeme ilişkin konulara değindi.

-“Kıt kaynaklara rağmen kentin çehresini değiştirdik”-

Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte Ünye Belediyesi’nin gelirlerinin ciddi anlamda düştüğünü hatırlatan Başkan Çamyar, “Yepyeni kaynaklar üretmek suretiyle kentimizin çehresini değiştirdik. Sahil dış cephe giydirme çalışması, alışveriş merkezi, Orta Çarşı, Kazancılar Caddesi, Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi, Kültür Yolu projesi kapsamında ki restorasyonlar, Tabakhane Deresi ıslah çalışması, yepyeni bulvarlar ve yollar, altyapı çalışmaları, doğalgaz çalışmaları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Kapalı Çarşı, tapu problemlerinin çözümü gibi yıllara sirayet eden birçok probleme köklü çözümler ürettik.” dedi.

-“Beton santrali 15 gün sonra üretime başlayacak”-

Ünye’de başta beton yol yapımı olmak üzere birçok projede maliyetleri ciddi oranda düşürecek olan beton santrali yapımının devam ettiğini belirten Çamyar, “15 gün sonra üretime başlayacak olan beton santrali sonrası beton yol yapım maliyetlerinin düşmesiyle birlikte çok daha fazla yol hizmeti devreye girecek. Ayrıca geçtiğimiz yıl devreye alınan ve 7/24 üretim yapan konkasör şantiyesi ile malzemeli yol bakım maliyetleri de aynı oranda düştü.” diye konuştu.

-“Sel afeti sonrası yaptığımız konkasör şantiyesinin faydasını gördük”-

Ünye Belediyesi olarak devreye alınan konkasör şantiyesinde yol bakım malzemesi üretildiğini ve bunun faydasını geçtiğimi ağustos ayında yaşanan sel afetinde gördüklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Sel afetinde Ünye Belediyesi 18 milyon lira zarara uğradı ve 718 kilometre yol zarar gördü. Bu süreçte Ünye Belediyesi’ne AFAD’tan herhangi bir yardım gelmedi ve tüm bu hasar büyük ölçüde belediye imkânları ile çözüldü. Bu süreçte yol bakım malzemesi üreten konkasör şantiyemiz büyük önem arz etti. Önünü gören ve planlamasını ona göre yapan bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz.” dedi.

-“Ünye ya da Türkiye klavye başından yönetilmiyor”-

 

Sosyal medya üzerinden dedikodu üretildiğini ifade eden Başkan Çamyar, “Bilgisayar ya da cep telefonu klavyesinin başında olanlar ne Ünye’yi ne de Türkiye’yi yönetmiyor ve yönetemez. Vatandaşın derdi ile dertlenmeyen ve umurunda bile olmayan, Ünye’de toplasanız sayıları 50 kişi bulmayan bazı güruhlar akıllarınca siyasete yön vermeye çalışıyorlar. Bunlara hiç aldırmadan emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.