Ünye’nin gençleri “Fikirbaz”da buluşacak

KÜLTÜR 14.04.2018 - 21:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1622+ kez okundu.
 

Ünye’nin gençleri “Fikirbaz”da buluşacak

Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ünye’deki gençleri ortak bir platformda bir araya getirmek, zıt fikirlerin kaynaşması amacıyla “Fikirbaz” Dergisi’ni çıkarmaya hazırlanıyor.
Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Fikirbaz” Dergisi’ni çıkarmaya hazırlanıyor. -“Gençlik meclisi dergisi yazılarınızı bekliyor”- Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İhsan Akbulut, konuyla ilgili tüm okullara broşürlerin ulaştırıldığını ve gerekli bilgilerin verildiğini belirterek, “Gençlik meclisi dergisi yazılarınızı bekliyor.” dedi. Akbulut, açıklamasında şunları söyledi: “Gençlik Meclisi olarak bu derginin Ünye gençliğinin buluşabileceği ortak bir platform olmasını umuyoruz. Özellikle iletişimin gittikçe azaldığı çağımızda, neslimizin farklı fikirlerle tanışma imkânı bulabilmesi, zıt düşüncelerin kaynaştığı bir ortamda öz eleştiri yapabilmesi, yeteneklerini keşfetmesi ve geliştirebilmesi için ‘Fikirbaz’ dergisinin mükemmel bir saha olacağını düşünmekteyiz. ‘Fikirbaz’ın Ünye gençliğinin karakterini yansıtacak bir ayna olmasını diliyoruz. Bu anlamda bizlerin her zaman yanında olan Ünye Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çamyar'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”  
Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ünye’deki gençleri ortak bir platformda bir araya getirmek, zıt fikirlerin kaynaşması amacıyla “Fikirbaz” Dergisi’ni çıkarmaya hazırlanıyor.

Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Fikirbaz” Dergisi’ni çıkarmaya hazırlanıyor.

-“Gençlik meclisi dergisi yazılarınızı bekliyor”-

Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İhsan Akbulut, konuyla ilgili tüm okullara broşürlerin ulaştırıldığını ve gerekli bilgilerin verildiğini belirterek, “Gençlik meclisi dergisi yazılarınızı bekliyor.” dedi.

Akbulut, açıklamasında şunları söyledi:

“Gençlik Meclisi olarak bu derginin Ünye gençliğinin buluşabileceği ortak bir platform olmasını umuyoruz. Özellikle iletişimin gittikçe azaldığı çağımızda, neslimizin farklı fikirlerle tanışma imkânı bulabilmesi, zıt düşüncelerin kaynaştığı bir ortamda öz eleştiri yapabilmesi, yeteneklerini keşfetmesi ve geliştirebilmesi için ‘Fikirbaz’ dergisinin mükemmel bir saha olacağını düşünmekteyiz. ‘Fikirbaz’ın Ünye gençliğinin karakterini yansıtacak bir ayna olmasını diliyoruz. Bu anlamda bizlerin her zaman yanında olan Ünye Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çamyar'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.