Ünye’nin Grup Yolu Asfaltlanıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 31.05.2021 - 10:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1639+ kez okundu.
 

Ünye’nin Grup Yolu Asfaltlanıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin 5 mahallesini yakından ilgilendiren grup yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor. Toplam 8 kilometre uzunluğundaki güzergahta çalışmalar başladı.
  Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve betonla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.     BEŞ MAHALLENİN GRUP YOLUNA SICAK ASFALT     Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Cevizdere, Denizbükü, Tepeköy, Başköy ve Yaylalı grup yolunda, sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir ekipleri, toplam 8 kilometre uzunluğundaki yol ağında 3 bin 500 metrelik güzergahı sıcak asfalt ile buluşturdu. Toplam 5 mahalleye hizmet verecek olan yol, Kumru ilçesine de alternatif geçiş imkanı sunuyor.     KONFORLU ULAŞIMIM KAPILARI ARALANDI     Çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri, “Bu yol 5 mahallemizi yakından ilgilendiren bir güzergahtı. Yıllardır çilesini çektik. Sıcak asfaltla birlikte bizler de konforlu bir yola kavuşacağız. Bu büyük yatırımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin 5 mahallesini yakından ilgilendiren grup yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor. Toplam 8 kilometre uzunluğundaki güzergahta çalışmalar başladı.

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve betonla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.
 
 

BEŞ MAHALLENİN GRUP YOLUNA SICAK ASFALT

 

 

Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Cevizdere, Denizbükü, Tepeköy, Başköy ve Yaylalı grup yolunda, sıcak asfalt öncesi altyapı çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir ekipleri, toplam 8 kilometre uzunluğundaki yol ağında 3 bin 500 metrelik güzergahı sıcak asfalt ile buluşturdu. Toplam 5 mahalleye hizmet verecek olan yol, Kumru ilçesine de alternatif geçiş imkanı sunuyor.

 

 

KONFORLU ULAŞIMIM KAPILARI ARALANDI

 

 

Çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri, “Bu yol 5 mahallemizi yakından ilgilendiren bir güzergahtı. Yıllardır çilesini çektik. Sıcak asfaltla birlikte bizler de konforlu bir yola kavuşacağız. Bu büyük yatırımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.