Ünye’nin İçme Suyu Problemi Tarih Oluyor

BÖLGE GÜNDEMİ 07.11.2021 - 16:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1802+ kez okundu.
 

Ünye’nin İçme Suyu Problemi Tarih Oluyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
    Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor.           Çalışmalarına Ünye ilçesinde devam eden OSKİ, Atatürk Mahallesi’nin yıllardır beklediği içme suyu altyapı çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlamış ve sık arızaların yaşandığı 7 bin 500 metrelik içme suyu hattında çalışmalarını kısa süre içinde tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.       “ÜNYE İLÇESİ ATATÜRK MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU PROBLEMİNE NEŞTER VURULDU”       19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan çalışmalarla ilçelerin modern içme suyu hatlarına kavuştuğunu söyledi.           Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:        “Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarımıza Ünye ilçesi Atatürk Mahallesi’nde devam ediyoruz. Mahallemize içme suyu ihtiyacını karşılayan hat, ekonomik ömrünü tamamlamıştı ve sık arızalar meydana geliyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile bu mahallemizde çalışmalara başladık. Toplamda 7 bin 500 metre uzunluğundaki içme suyu hattının şu ana kadar 1.300 metrelik bölümünü bitirdik. Kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimiz gece-gündüz çalışma yürütüyor. Kısa süre içinde bitirmeyi hedeflediğimiz içme suyu hattı ile Atatürk Mahallesi sağlıklı içme suyuna kavuşmuş olacak.”  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor.

 

 

 

 

 

Çalışmalarına Ünye ilçesinde devam eden OSKİ, Atatürk Mahallesi’nin yıllardır beklediği içme suyu altyapı çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başlayan OSKİ ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlamış ve sık arızaların yaşandığı 7 bin 500 metrelik içme suyu hattında çalışmalarını kısa süre içinde tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.

 

 

 

“ÜNYE İLÇESİ ATATÜRK MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU PROBLEMİNE NEŞTER VURULDU”

 

 

 

19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan çalışmalarla ilçelerin modern içme suyu hatlarına kavuştuğunu söyledi.

 

 

 

 

 

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

 “Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarımıza Ünye ilçesi Atatürk Mahallesi’nde devam ediyoruz. Mahallemize içme suyu ihtiyacını karşılayan hat, ekonomik ömrünü tamamlamıştı ve sık arızalar meydana geliyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile bu mahallemizde çalışmalara başladık. Toplamda 7 bin 500 metre uzunluğundaki içme suyu hattının şu ana kadar 1.300 metrelik bölümünü bitirdik. Kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimiz gece-gündüz çalışma yürütüyor. Kısa süre içinde bitirmeyi hedeflediğimiz içme suyu hattı ile Atatürk Mahallesi sağlıklı içme suyuna kavuşmuş olacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.