Ünye ORMEK’te yeni dönemde 502 kişi kayıt yaptırdı

SANAT 20.10.2018 - 22:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1092+ kez okundu.
 

Ünye ORMEK’te yeni dönemde 502 kişi kayıt yaptırdı

Başkan Tekintaş, Ünye’de yeni eğitim öğretim yılında 26 grupta 502 kişinin ORMEK bünyesinde yer alan kurslara kayıt yaptırdığını söyledi.
OBB Engin Tekintaş, Ordu Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Ünye Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tekintaş, Ünye’de yeni eğitim öğretim yılında 26 grupta 502 kişinin ORMEK bünyesinde yer alan kurslara kayıt yaptırdığını söyledi. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “ORMEK İLE VATANDAŞLARIMIZ BİLGİ VE BECERİ KAZANIYOR” ORMEK’in, Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlayışının faaliyetlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Her yaştan insanın başvurduğu, vatandaşların bilgi ve beceri kazanmalarını sağlayan ORMEK kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda Ünye ilçemizde bulunan meslek edindirme kurslarımızda önemli bir yere sahip.Burada ev hanımları, emekliler, gençler gibi her kesime hitap eden kurslar veriliyor. Kursiyerlerimiz burada aldıkları eğitimler ile evde, işte ve günlük hayatta kullanabilecekleri yararlı bilgiler ediniyorlar” şeklinde konuştu. “10 BİNİ AŞKIN VATANDAŞIMIZA MESLEKİ EĞİTİM VERİLİYOR”   Ünye’de 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde 502 kişinin ORMEK bünyesindeki kurslara kayıt yaptırdığını belirten Başkan Tekintaş, “5 yıla yakın süredir ORMEK bünyesindeki kurslarımız devam ediyor. Kurslar kapsamında Altınordu,Fatsa ve Ünye ilçemizde her yıl 10 binin üzerinde kardeşimize mesleki eğitim veriliyor. Kursiyerlerimize bedelsiz ve sertifikalı olarak verilen kurslarımız onlarıngeleceğe hazırlanmasında da faydalı oluyor. ORMEK bünyesinde eğitim veren tüm öğretmenlerimizde büyük bir özveri ile görev yapıyorlar. Eğitim kadromuz hem bilgiyi paylaşıyor hem de kursiyerlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyorlar” ifadelerini kullandı.
Başkan Tekintaş, Ünye’de yeni eğitim öğretim yılında 26 grupta 502 kişinin ORMEK bünyesinde yer alan kurslara kayıt yaptırdığını söyledi.

OBB Engin Tekintaş, Ordu Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Ünye Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Tekintaş, Ünye’de yeni eğitim öğretim yılında 26 grupta 502 kişinin ORMEK bünyesinde yer alan kurslara kayıt yaptırdığını söyledi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “ORMEK İLE VATANDAŞLARIMIZ BİLGİ VE BECERİ KAZANIYOR”

ORMEK’in, Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlayışının faaliyetlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Her yaştan insanın başvurduğu, vatandaşların bilgi ve beceri kazanmalarını sağlayan ORMEK kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda Ünye ilçemizde bulunan meslek edindirme kurslarımızda önemli bir yere sahip.Burada ev hanımları, emekliler, gençler gibi her kesime hitap eden kurslar veriliyor. Kursiyerlerimiz burada aldıkları eğitimler ile evde, işte ve günlük hayatta kullanabilecekleri yararlı bilgiler ediniyorlar” şeklinde konuştu.

“10 BİNİ AŞKIN VATANDAŞIMIZA MESLEKİ EĞİTİM VERİLİYOR”

 

Ünye’de 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde 502 kişinin ORMEK bünyesindeki kurslara kayıt yaptırdığını belirten Başkan Tekintaş, “5 yıla yakın süredir ORMEK bünyesindeki kurslarımız devam ediyor. Kurslar kapsamında Altınordu,Fatsa ve Ünye ilçemizde her yıl 10 binin üzerinde kardeşimize mesleki eğitim veriliyor. Kursiyerlerimize bedelsiz ve sertifikalı olarak verilen kurslarımız onlarıngeleceğe hazırlanmasında da faydalı oluyor. ORMEK bünyesinde eğitim veren tüm öğretmenlerimizde büyük bir özveri ile görev yapıyorlar. Eğitim kadromuz hem bilgiyi paylaşıyor hem de kursiyerlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyorlar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.