Ünye’ye sembol ürün arayışı sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 07.06.2018 - 00:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1758+ kez okundu.
 

Ünye’ye sembol ürün arayışı sürüyor

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, ilçenin tanıtımına ve turizmine katkı sağlaması amacıyla Ünye'yi temsil edecek sembol ürün için başlattığı çalışmanın ikinci toplantısını öğretmenlerle yaptı.
Ünye'yi simgeleyen, özgüleyen bir sembol arayışında olduklarını söyleyen Kaymakam Güney, "Bizler de bu çalışma sonunda takdim edeceğimiz ürün sadece bir kurumu değil, sadece bir kişiyi değil, Ünye’nin tanıtılmasına, bilinmesine ve farkındalığına katkı sağlayacak bir ürün olmalı." dedi. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda Ünye’ye sembol ürün arama toplantısının ikincisi öğretmenlerle gerçekleştirildi. Kaymakamı Güney, Ünye'nin turizmde ciddi bir potansiyeli olduğunu ifade ederek, "Biz öyle bir şey üretelim ki hem Ünye'yi tanıtsın, hem kültürümüzü yansıtsın, hem insanların evlerinde bir aksesuar olsun. Bu ürün hem hediye, bununla birlikte takdim ettiğimiz, sergilediğimiz, bulundurduğumuz yerde bizleri mahcup etmeyecek, verdiğimiz kişide memnuniyet ve hoşnutluk oluşturacak, hem de bütçe olarak sürdürülebilir bir tarafı olacak. Ünye turizmde ciddi potansiyeli olan iddialı bir ilçe. Bu iddiasını daha da iddialı bir konuma getirmek için hem Kültür ve Turizm Bakanlığımız, hem belediyemiz, hem de valiliğimizin el birliğiyle gayret içerisindeyiz.” diye konuştu. Ünye’nin sembol ürünü çalışmasının ikinci toplantısını öğretmenlerle yaptıklarını belirten Kaymakam Güney, “İlçemizde kurumlar ve kişiler konuya dair çalışmalar yaptılar. Sizler de milli eğitim camiası olarak çalışmalarınızı yaptınız. Bunlarla ilgili bir değerlendirme yapacağız.”dedi. Ünye’nin Tanıtım Filmi’nin ve Ünye’yi simgeleyen logonun sembol ürün konusunda bir avantaj olacağını da ifade eden Kaymakam Güney, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gittiğiz yerlerde hediye objeler bizlere takdim ediliyor ama çok azını biz saklayıp uzun yıllar muhafaza ediyoruz ve menşeini, o hediyeyi takdim eden ilçeyi tanıtacak şekilde sergiliyoruz. Bizler de bu çalışma sonunda takdim edeceğimiz ürün sadece bir kurumu değil, sadece bir kişiyi değil, Ünye’nin tanıtılmasına, bilinmesine ve farkındalığına katkı sağlayacak bir ürün olmalı.”diye konuştu. Güney, misafirlere verilen plaketin bir anlamının olmadığını, bununla birlikte üzerinde Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı gibi kurumu ön plana çıkaran hediyelerin eve asılmasının tercih edilmediğini de sözlerine ekledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal ise, “Milli Eğitim camiası olarak gerçekleştirdiğimiz iki toplantıdan ortaya koyulan sembol ürünlerini ön çalışma olarak sergileyecekler. Bu ön çalışmalar üzerinden hareketle değerlendirmeler yapacağız” dedi. Toplantı, açıklamaların ardından basına kapalı devam etti.   
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, ilçenin tanıtımına ve turizmine katkı sağlaması amacıyla Ünye'yi temsil edecek sembol ürün için başlattığı çalışmanın ikinci toplantısını öğretmenlerle yaptı.

Ünye'yi simgeleyen, özgüleyen bir sembol arayışında olduklarını söyleyen Kaymakam Güney, "Bizler de bu çalışma sonunda takdim edeceğimiz ürün sadece bir kurumu değil, sadece bir kişiyi değil, Ünye’nin tanıtılmasına, bilinmesine ve farkındalığına katkı sağlayacak bir ürün olmalı." dedi.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda Ünye’ye sembol ürün arama toplantısının ikincisi öğretmenlerle gerçekleştirildi.

Kaymakamı Güney, Ünye'nin turizmde ciddi bir potansiyeli olduğunu ifade ederek, "Biz öyle bir şey üretelim ki hem Ünye'yi tanıtsın, hem kültürümüzü yansıtsın, hem insanların evlerinde bir aksesuar olsun. Bu ürün hem hediye, bununla birlikte takdim ettiğimiz, sergilediğimiz, bulundurduğumuz yerde bizleri mahcup etmeyecek, verdiğimiz kişide memnuniyet ve hoşnutluk oluşturacak, hem de bütçe olarak sürdürülebilir bir tarafı olacak. Ünye turizmde ciddi potansiyeli olan iddialı bir ilçe. Bu iddiasını daha da iddialı bir konuma getirmek için hem Kültür ve Turizm Bakanlığımız, hem belediyemiz, hem de valiliğimizin el birliğiyle gayret içerisindeyiz.” diye konuştu.

Ünye’nin sembol ürünü çalışmasının ikinci toplantısını öğretmenlerle yaptıklarını belirten Kaymakam Güney, “İlçemizde kurumlar ve kişiler konuya dair çalışmalar yaptılar. Sizler de milli eğitim camiası olarak çalışmalarınızı yaptınız. Bunlarla ilgili bir değerlendirme yapacağız.”dedi.

Ünye’nin Tanıtım Filmi’nin ve Ünye’yi simgeleyen logonun sembol ürün konusunda bir avantaj olacağını da ifade eden Kaymakam Güney, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Gittiğiz yerlerde hediye objeler bizlere takdim ediliyor ama çok azını biz saklayıp uzun yıllar muhafaza ediyoruz ve menşeini, o hediyeyi takdim eden ilçeyi tanıtacak şekilde sergiliyoruz. Bizler de bu çalışma sonunda takdim edeceğimiz ürün sadece bir kurumu değil, sadece bir kişiyi değil, Ünye’nin tanıtılmasına, bilinmesine ve farkındalığına katkı sağlayacak bir ürün olmalı.”diye konuştu.

Güney, misafirlere verilen plaketin bir anlamının olmadığını, bununla birlikte üzerinde Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı gibi kurumu ön plana çıkaran hediyelerin eve asılmasının tercih edilmediğini de sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal ise, “Milli Eğitim camiası olarak gerçekleştirdiğimiz iki toplantıdan ortaya koyulan sembol ürünlerini ön çalışma olarak sergileyecekler. Bu ön çalışmalar üzerinden hareketle değerlendirmeler yapacağız” dedi.

Toplantı, açıklamaların ardından basına kapalı devam etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.