Ünyeli Halterci milli takımda

SPOR 21.05.2018 - 09:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1569+ kez okundu.
 

Ünyeli Halterci milli takımda

Ünyeli Sporcu Yusuf Fehmi Genç, Türk Halter Milli Takımı’na çağrıldı. Genç, gençler kategorisinde Türkiye Halter Şampiyonu olmuştu.
Gençler kategorisinde Türkiye Halter Şampiyonu olan Ünyeli Sporcu Yusuf Fehmi Genç, Ankara’da yapılacak olan genç erkekler dünya şampiyonası için milli takıma çağrıldı. Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, 3 yıldır Ünye’de başladıkları halter branşında çok güzel başarılar yakaladıklarını ifade ederek şunları söyledi:  “Yusuf Fehmi Genç öğrencimiz yıldızlar kategorisinde olmasına rağmen gençler kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu. Dolayısıyla ödülü alıp Ünye’mize geldikten sonra ani bir haberle milli takım kampına davet edildi, şuanda milli takım kampında çalışma yapıyor. Diğer öğrencimiz Melih Can Günay ise Türkiye dereceleri yaptı, bu da ilgi çekti, başarısından dolayı Halter Federasyonun Olimpiyat Eğitim Merkezi’ne davet edildi. Şuanda kendisi Gaziantep’te çalışmalarını sürdürüyor. Olimpiyat organizasyonuna katılmak üzere spor bakanlığımız şuanda onu yetiştiriyor. Bu kazanımları ve gençlerimizin halter sporunu sevdiğini gördükçe, Ünye olarak gururlanıyoruz. Antrenörlerimize ve gençlerimizi başarılarından dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”  
Ünyeli Sporcu Yusuf Fehmi Genç, Türk Halter Milli Takımı’na çağrıldı. Genç, gençler kategorisinde Türkiye Halter Şampiyonu olmuştu.

Gençler kategorisinde Türkiye Halter Şampiyonu olan Ünyeli Sporcu Yusuf Fehmi Genç, Ankara’da yapılacak olan genç erkekler dünya şampiyonası için milli takıma çağrıldı.

Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, 3 yıldır Ünye’de başladıkları halter branşında çok güzel başarılar yakaladıklarını ifade ederek şunları söyledi:

 “Yusuf Fehmi Genç öğrencimiz yıldızlar kategorisinde olmasına rağmen gençler kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu. Dolayısıyla ödülü alıp Ünye’mize geldikten sonra ani bir haberle milli takım kampına davet edildi, şuanda milli takım kampında çalışma yapıyor. Diğer öğrencimiz Melih Can Günay ise Türkiye dereceleri yaptı, bu da ilgi çekti, başarısından dolayı Halter Federasyonun Olimpiyat Eğitim Merkezi’ne davet edildi. Şuanda kendisi Gaziantep’te çalışmalarını sürdürüyor. Olimpiyat organizasyonuna katılmak üzere spor bakanlığımız şuanda onu yetiştiriyor. Bu kazanımları ve gençlerimizin halter sporunu sevdiğini gördükçe, Ünye olarak gururlanıyoruz. Antrenörlerimize ve gençlerimizi başarılarından dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.